Warm-Me

  • 0 Varer fundet

Warm-Me huer i fantastisk kvalitet

Det hele startede tilbage i 2010, da idéen om at skabe en helt ny form for label - et cashmere label - kom til verden, men det var kun en idé. I dag er der solgt mere en 40.000 hatte rundt omkring i verden, og for grundlæggerne bag Warm-Me huer er det fantastisk at se så mange mennesker, som bare elsker deres måde, hvorpå de kombinerer det fineste cashmere og traditionelt håndværk med et moderne og iøjnefaldende look. For dem er det nemlig noget helt specielt. De kalder det ’autentisk luksus’, og det har de ganske ret i. Warm-Me huer er ren luksus at have på, og de er helt klart nogle, vi vil anbefale alle mænd at anskaffe sig. Vi hos Axel mener, at en hue er en nødvendighed i enhver modernes mands garderobe, og det er samtidig en tidløs accessory.

Håndlavet i Nepal - Warm-Me hue

Når du køber en Warm-Me hue, får du ikke kun en hue. Du får et håndværk, hvor hver evig eneste detalje er overvejet til punkt og prikke. Warm-Me huer er håndlavede i Nepal, og nepaleserne har en lang tradition for at lave alt i hånden. Nogle af deres designs er håndsyet med nåle, og den største del er sågar håndvævet ved brug af helt traditionelle væve i den fineste kvalitet. Men det er ikke kun selve håndarbejdet med at strikke huerne, der er lavet i hånden. Huerne bliver sågar også farvet og pakket i hånden, for ikke at tale om at finpudse det sidste finish inden, at de bliver sendt ud til kunderne. Derfor får du noget helt unikt, når du køber en Warm-Me hue. Det er virkelig et sandt håndværk, hver især individuel og unik.

Warm-Me huer i 100% cashmere

Det er selvfølgelig ikke irrelevant hvilken kvalitet, en hue skal være i. Det er en beklædningsgenstand, der kommer til at sidde på hovedet, og vi kan hver især have forskellig hud og hovedbund, som måske ikke kan tåle alle former for stof. Når du køber en hue fra Warm-Me, får du en hue, der er lavet i 100% cashmere, og det er endda det fineste mongolske cashmere, vi taler om. En cashmere ged har det fineste hår, og dette hår bruger håndværkerne oceaner af tid på at redde ud i hånden på den mest skånsomme måde, og derefter arbejder de med det, så de får garn i forskellige kvalitet og tykkelse, som derefter kan bruges til at producere de flotte Warm-Me huer.

Køb Warm-Me huer online hos Axel.dk

Grundlæggerne bag brandet stiller kun et simpelt spørgsmål, når de kommer frem til deres forskellige designs. Får denne hue dig til at se bedre ud? De satser nemlig ikke kun på at skabe en hue, der kan holder dig varm. De vil også gerne have, at den får dig til at føle dig bedre tilpas med dig selv, for de skaber kun huerne for dig. Kom forbi en af vores butikker for at se, om du skal erhverve dig en af Warm-Me huer. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.