Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Tailored

Vælg Farve

  • 4 Varer fundet

Få den bedste kvalitet med Tailored T-shirts

Med ønsket om kun at bruge de bedste materialer i den højeste kvalitet, og samtidig bruge det bedste organiske bomuld - blev Tailored T-shirten skabt. Med fokus på pasformer og bæredygtighed og en søgen efter den perfekte T-shirt, landede Tailored her hos Axel.dk. Vi er enige med Tailored om, at det er på tide, at der bliver sat mere fokus på selve T-shirten, da den helt naturligt er en fast del af en moderne mands garderobe.

Nyd den unikke facon med T-shirt Tailored

Med en basis T-shirt er du sikret en beklædningsdel til enhver anledning. Tailored har skræddersyet deres T-shirts til din krop, så du som mand kan være sikker på at opleve en unik pasform, der sidder godt både alene eller under en skjorte, cardigan eller blazer. Kombiner T-shirten med et par smarte jeans og et bælte, som giver et afslappet og elegant look, eller sæt den sammen med et par chinos og en blazer for at være klædt på til de lidt mere formelle events. I dag er T-shirten ikke beregnet som en undertrøje, som den blev brugt til tilbage i 1950’erne. I dag er det lige så meget et modesignalement, som det er en beklædningsdel. En T-shirt siger meget om din stil og personlighed, så vælg en fra Tailored.

Køb T-shirts fra Tailored online hos Axel.dk

Hos Axel finder du de mest eksklusive designere og deres udvalg af internationalt modetøj. De har alle sat deres præg på den internationale modescene, så du kan trygt shoppe hos os, hvis du ønsker de mest moderne kvalitetsprodukter på markedet. Et af de populære brands er Tailored. Kom forbi en af vores butikker og prøv en T-shirt fra Tailored på, eller shop lidt videre på vores hjemmeside efter flere produkter. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og rådgive om de nyeste trends, hvis du behøver det.