END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Veste og dunveste

Vælg Farve

  • 10 Varer fundet

Sæsonens modetendens - veste

En vest er både forårets og efterårets bedste ven - og endda en stilfuld en af slagsen. Hos Axel sælger vi både fornemme dress-veste til jakkesæt, quiltede veste samt lækre dunveste til forårs- og efterårsgarderoben. Vi har et godt udvalg fra mange lækre brands, der hver især kommer med deres bud på sæsonens favorit. Hos os har du styles samlet fra de bedste danske og internationale brands på markedet. Vi er sikre på, at du kan finde din favorit her. Klik rundt for at se det store udvalg her på siden!

Veste til jakkesættet

Alle veste til herre i vort sortiment er af absolut høj kvalitet. Vi vælger vores brands på baggrund af den kvalitet og det store arbejde, som designerne lægger i deres produkter. Derfor kan du hos os finde eksklusive styles, der vil peppe dit jakkesæt op, så du kan komme velklædt til en særlig lejlighed. Vi har klassiske veste i lækre materialer fra anerkendte brands som eksempelvis Tiger of Sweden og LBM. Vælg den eksklusive style, som passer til lige netop dit jakkesæt i udvalget her hos os!

Veste til mænd – quilt eller dun

En vest kan være en super lækker form for beklædning, der kan bruges som en slags overgangsjakke. En quiltet vest eller en vest af dun giver et meget casual og cool look. Den kan bruges over en langærmet T-shirt, hvis det er lunt i vejret eller over en crewneck sweatshirt, hvis det er til de køligere måneder. Vi har quiltede veste og dunveste til mænd fra brands som Moncler og Belstaff. Helt afgjort eksklusive mærker, hvor der er fokus på detaljer og ikke mindst kvalitet. Find den lune vest, som passer til dit look, her hos os.

Eksklusivt udvalg online

Hos Axel finder du et eksklusivt udvalg af veste til herre. Her har vi samlet en række af skønne designs, som du kan få fingrene i online. Når du shopper på vores webside, har du mulighed for at sidde i ro og mag og beslutte dig for dit næste køb til garderoben. Har du brug for råd og vejledning, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Velkommen til shopping hos Axel, hvor du finder et stort udvalg af eksklusive veste til stilbevidste mænd.