END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Moncler (all)

Moncler
Moncler
Moncler

Vælg Kategori

  • 147 Varer fundet
48 af 147 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvordan er Moncler i størrelsen?

Det anbefales at købe sin Moncler jakke i en størrelse større end normalt, da de færreste er lavet i strækbare materialer. Når du bevæger dig udenfor, vil din normale størrelse derfor føles for lille.

Hvor kommer Moncler fra?

Moncler blev grundlagt i 1952 i Monestier de Clermont, som er en bjergby i Frankrig. Virksomhedsnavnet, Moncler, er tilmed navngivet efter denne by. I dag er virksomheden placeret i Italien.

Hvordan tjekker man om Moncler er ægte?

Moncler har et kodetjekværktøj på deres hjemmeside, som hjælper med at stoppe forfalskning. Du kan tjekke at det minimalistiske Moncler-label er syet intakt, da falske jakker ofte har ujævne sting. Ligeledes er kvaliteten oftest fremstillet i 100% polyamid eller nylon, som er et modstandsdygtigt og komfortabelt materiale. Falske Moncler jakker er ofte af ringere kvalitet.

Eksklusivt udvalg af Moncler

Hos Axel finder du et stort udvalg af Moncler. Mærket blev grundlagt tilbage i 1952 i Grenoble, som ligger i bjergene i Frankrig. Brandet er i dag placeret i Italien. Tøjet henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, som går op i et knivskarpt håndværk. Brandet er indbegrebet af italiensk professionalisme og god kvalitet. Moncler har gennem tiden indledt partnerskaber med vigtige stylister og banebrydende designere. Resultatet af dette ses i deres yderst innovative design, som altid præger deres beklædningsgenstande og de har derfor altid fokus på nytænkende deltaljer i deres kollektioner.

Det hele startede med jakken

Brandet er blevet populært og anerkendt blandt forbrugere i hele verden. Moncler producerer dunovertøj i sublim kvalitet. De har siden 1952 udviklet letvægtsdunjakker til den meget kritiske forbruger. Moncler jakken er anerkendt for at indeholde mindst 90% gåsedyn og kun 10% småfjer. Den har derfor en stor fyldeeffekt, hvilket resulterer i en varm, blød, let og behagelig jakke. Som på mange måder gør den unik på markedet. Du finder derfor nogle superlækre kvalitetsjakker i en klassisk stil, som passer til den stilrene og elegante mand. Med en jakke fra Moncler kan du være sikker på at have en jakke, som aldrig går af mode. Den passer perfekt til et par jeans og et par sneakers, men den kan også sagtens bruges over en skjorte.

Moncler T-shirts, poloer og sko

Sidenhen har Moncler udviklet deres produktsortiment betydeligt. I dag producerer de mange forskellige produkter bl.a. t-shirts, sko og forskellige slags tilbehør. Hos Axel er vores sortiment bredt, og vi har udvalgt alle topsellers fra brandet. I vore udvalg finder du blandt andet Moncler t-shirts og poloer – de findes både i en klassisk hvid eller mørkeblå farve, som passer perfekt til den afslappede stil, men også til det professionelle og fine look. I det brede udvalg finder du også Moncler sko, som findes i forskellige designs og farver. Kendetegnende for dem alle er, at de har en høj kvalitet og komfort. Sålen er en blød gummisål, som er behagelig at gå på hele dagen. Foruden god komfort har flere modeller også et helt unikt og kendetegnende design med særlige detaljer ved vristen, eller læderdetaljer på bagsiden af skoene. Skoene er designet til at ledsage dig i en enhver lejlighed både i fritiden og på arbejdet.

Køb tøj online hos Axel

Blandt vores sortiment kan du med garanti finde noget, som falder i din smag. Du kan være sikker på, at det hele er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og et eksklusivt og moderne design. Vi opdaterer løbende vores udvalg af Moncler, så vi hele tiden er opdaterede på de største modetendenser fra brandet. Kollektionernes kvalitetsbevidste og innovative designs er garantien for, at de forskellige styles kan bruges mange år frem i tiden. Netop af den grund er vi hos Axel helt vilde med dette brand. Handler du online hos Axel, så gør vi, hvad vi kan for at opretholde den gode service, og du kan altid spørge vores kompetente kundeservice, hvis du er i tvivl angående dit køb.