Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Paul Smith (all)

Paul Smith all
Paul Smith
Paul Smith all

Vælg Kategori

  • 176 Varer fundet
48 af 176 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvor kommer Paul Smith fra?

Tøjmærket kommer fra London og bliver designet af den britiske designer, Paul Smith. Du kan shoppe brandet i hele verden, men det bliver produceret i England.

Hvor kan man købe Paul Smith?

Du kan shoppe det populære brand mange steder, men du finder altid et stort udvalg hos Axel. Vi opdaterer vores sortiment løbende, så du altid kan finde de nyeste styles.

Er Paul Smith moderne?

Brandet har været populært siden 1970, hvor de stilfulde syles så dagens lys for første gang på modescenen. I dag leverer Paul Smith flere kollektioner hvert år, som passer til alles garderobe.

Paul Smith - luksus med personlighed

Paul Smith er klassisk engelsk, og det har altid en snert af humor over sig i designet. Han er kendt for at være traditionel, men han tilbeder samtidig moderniteten - og så indeholder hver style altid en skjult hemmelighed. Paul Smith har nu i 30 år været inden for modebranchen og inden for skrædderhåndværket, og han har i den grad slået sit navn fast som en enestående designer i kategorien ’luxury with personality’. Altid formår han at forudse og endda skabe trends. Den skjulte humor i de forskellige designs lægger ikke skjul på den kærlighed for tradition og det klassiske, som han også har. Sæt dit eget præg med en mønstret Paul Smith skjorte, eller se vores store udvalg af klassiske og moderne Paul Smith t-shirts

Få meget mere end multistrib med Paul Smith sko

Vi kender alle Paul Smith som manden bag de legendariske, multifarvede striber, som på den ene eller anden måde pryder det meste af kollektionernes bælter, tasker, tøj, og de unikke Paul Smith tørklæder. Men heldigvis kan han meget mere end multistrib. I sæsonernes kollektioner er hver style tilsat en ’hidden secret’, som han selv kalder det. Detaljer går hr. Smith ikke ned på, og selvom de ikke synes synlige for øjet, er detaljerne og de gemte hemmeligheder på de smarte Paul Smith sko altid der til at blive opdaget. Han genfortolker i hver sæson farveskalaer, koncepter og design og lader brugeren opleve en ’hand picked feeling’ med forskellig brug af tekstiler. Det er dette, der gør et par Paul Smith sko helt unikke.

Paul Smith sko - snarere en tilfældighed

Pauls vej mod sin status som en af verdens førende modedesignere var snarere en tilfældighed end et bevidst mål om at blive verdenskendt designer. Da Paul Smith var 16 år gammel, arbejde han, på opfordring fra sin far, i et tøjmagasin i hjembyen Nottingham. Egentlig havde han altid haft en drøm om at blive cykelrytter, men da han var 17 år, var han ude for en alvorlig ulykke. Derfor måtte han gå igennem et seks måneder langt hospitalsophold - et ophold, hvor han mødte nye venner, som gik på byens kunstskole. Vennerne indviede ham i en verden af kreativitet og idéer, og dette endte ud i de lækre Paul Smith sko. Vi har også et stort udvalg af Paul smith shorts og badeshorts med de ikoniske striber eller ensfarvede.

Køb Paul Smith tasker og sko hos Axel.dk

Efter endt ophold på hospitalet, blev Paul leder af en tøjbutik i byen, og inden længe åbnede han sin egen. Han er dog ikke kun designer af skjorter, jeans, sko og t-shirts. Han sætter også sit præg på tasker. Du kan f.eks. købe Paul Smith tasker, hvor det gennemgående tema i kollektionerne er de humoristiske undertoner, som vi blandt andet ser i de multifarvede striber og de grafiske prints. Selvom en Paul Smith pung hører til i den eksklusive ende, har de altid et afslappet twist over sig, hvilket gør dem velegnede til både job, fest og fritid. Match din taske med et Paul Smith slips der kombinerer det moderne og klassiske, og du er godt klædt på til job og fest.Kom forbi en af vores butikker og se alle disse lækre produkter eller kig lidt videre på vores hjemmeside efter andre spændende brands. Vores dygtige personale sidder klar ved telefonerne.