Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Paul Smith T-shirts

  • 0 Varer fundet

Cykelrytteren, der endte som designer

Paul Smith ville som ung dreng gerne være cykelrytter. Denne store drøm brast dog hurtigt, da han kom slemt til skade i en cykelulykke. Dette ændrede hans liv for altid, da han i stedet fandt sin passion for at lave kunst og designs. Hans karriere tog derefter hurtigt fart, hvor han startede sit første firma i 1970. Samme år åbnede han sin første butik. En lille butik på blot 3 kvm var starten på noget stort. Han glemte dog aldrig sin drøm om at blive cykelrytter, hvor han har formået at få cykelverdenen implementeret i mange af hans designs.

Paul Smith T-shirts inspireret af cykelverdenen

Paul Smith T-shirts drager meget inspiration fra cykelverdenen. Nærmere sagt så er mønstrene, farverne og motiverne på Paul Smith T-shirts blevet inspireret især af naturen, som man som cykelrytter cykler igennem. De mange flotte farvekombinationer man ser på bjergsiderne i Frankrig, har været tanken bag mange Paul Smith T-shirts. De unikke farvekombinationer man ser på Paul Smith T-shirts, er derfor med til at kunne bringe en masse liv ind i din garderobe.

En casual T-shirt, der kan bruges i alle selskaber

Paul Smith T-shirts har et meget klassisk og casual look, der gør det nemt at style med resten af sit outfit. De kan derfor også nemt bruges i alle selskaber. Til fine middagsselskaber vil den med fordel kunne styles med blazer i anden farve, samt jeans. Dette look er en normal styling af Paul Smith T-shirts, hvori man kombinerer det finere look med noget mere råt. Ydermere kan Paul Smith T-shirts via dets klassiske og casual look også nemt bruges til et par normale jeans, shorts eller bukser.

Køb dine Paul Smith T-shirts hos Axel.dk

Paul Smith T-shirts vil komplimentere og give nyt liv til dit klædeskab uagtet, hvilken stil du har i dag og uagtet, hvilket selskab tøjet skal bruges i. Ydermere vil du i en Paul Smith T-shirt opleve en komfort du ikke har følt før. Dets lækre kvalitets stof gør, at du føler dig bevægelig i alle situationer. Vi har inde hos Axel.dk håndplukket de bedste designs. Disse designs er alle blevet udvalgt ud fra tidens mode og dets popularitet. På den måde sikre vi os, at du altid for det nyeste og bedste på markedet. Kom ned i vores butik og prøv tøjet på. Vi står altid klar til at give dig den bedste rådgivning i form af størrelser og pasform, samt ideer til styling af tøjet.