Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Bukser og chinos

Vælg Brand

  • 116 Varer fundet
48 af 116 Produkter

Bukser til mænd i fabelagtig kvalitet

Det er lige meget hvilken type af bukser, du leder efter. Du bør evig og altid stille krav til både kvalitet, pasform og design. Der er nemlig ingen tvivl, når først de tre elementer sidder lige i skabet - da er det et par, du vil blive rigtig glad for. Desuden er du garanteret, at hele dit look bliver fuldendt. Det er godt nok sjældent, at det lige er dem, man først lægger mærke til i ens look, men derfor er det stadig vigtigt, at de sidder godt på dig og har det helt rigtige look. Du kan finde masser af forskellige slags, alt fra de uundværlige jeans til afslappede track pants, og vi har håndplukket det bedste udvalg i den bedste kvalitet, og gjort det tilgængeligt for dig lige her i vores webshop. Du finder mærker som Dondup, Masons, Calvin Klein og mange andre.

Find den ideelle kollektion af chinos lige her

Leder du efter et par lette bukser? Et par chinos kan både bruges til forår og efterår, og de består af lækkert og luftigt bomuld, som sidder lidt strammere oppe ved taljen. Benene er smalle, men det er ikke noget, der er til gene, da stoffet er både blødt og løst. På den måde kan dine ben holde godt på varmen, og samtidig kan huden ånde. Når du køber et par chinos, får du en beklædningsdel, der både giver et afslappet look og er stilrene. På den måde er det ikke kun til brug ved fester eller til hverdag - du kan bruge dem til begge dele! Du kan også tage dem på på arbejde med et par smarte snørresko og en blazer til. De kan også smøjes op, så du kan have et par sandaler og en t-shirt på, hvis det er en af de lune sommeraftener. Der er masser af muligheder. Leder du i stedet efter et par, der har et mere eksklusivt udtryk men stadig giver et afslappet look, skal du tage et kig blandt vores udvalg af de moderne comfort pants.

Et klart must herregarderoben- bukser til mænd

Man finder ikke mange mænd, der ikke lige har et par bukser i garderoben - det ville nok også være lidt mærkeligt. Derfor vil vi næsten påstå, at de er et klart must for alle mænd. Da det jo er en beklædningsgenstand, som mænd bruger til hverdag, er det også vigtigt, at man finder lige præcis det det par, der passer en bedst, dvs. har den bedste pasform. Det er nemlig ikke helt irrelevant, om de fremhæver ens maskulinitet og giver et perfekt look. Det er super vigtigt, at du finder et par, der passer til dig og din stil - ellers får man jo ikke meget lyst til at gå med dem. Hos Axel kan du købe flotte og eksklusive habitbukser, der har en perfekt pasform og et luksuriøst look eller de mere afslappede og moderne sweatpants fra populære brands.

Køb bukser til herrer online hos Axel.dk

Hvis du trænger til at forny din garderobe med lækre bukser til herrer, så skal du helt sikkert tage et nærmere kig i vores webshop. Her finder du et udvalg, der er håndplukket fra de bedste brands. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores butikker og prøve et par på. Det kan være, at et par bukser til herrer fra Calvin Klein eller Kenzo måske er noget for dig? Kom forbi og find ud af det! Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig om de nyeste trends.