Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Xacus

Xacus
axel-brandspot-xacus-logo.jpg
Xacus

Vælg Farve

  • 34 Varer fundet

Italiensk skrædderkunst - Xacus skjorter

Xacus er en af Italiens mest eksklusive producenter af skjorter. Ved hjælp af kreative detaljer og eksklusive metervarer skaber Xacus de klassiske herreskjorter, som er mange mænds foretrukne. Alberto Xocatto, en kreativ og talentfuld håndværker, samlede i 1956 to håndfulde dygtige skræddere med en vision om, at han ville skabe eksklusive skjorter, og det gjorde han - navnet blev Xacus. Virksomheden voksede for alvor i 1960’erne, da de åbnede deres første tekniske og industrielle workshop, og dette blev starten på livet som en af de første modevirksomheder i det nordlige Italien. I slutning af 1980’erne voksede virksomheden sig endnu større, da sønnerne pludselig blev en del af foretagendet.

Xacus - bygget på et italiensk fundament

Med meget dybe rødder i den stolte italienske skrædderkunst er Xacus en af verdens førende skjorteleverandører på markedet, og det gode gedigne italienske håndværk krydret med talentfulde skræddere og et øje for kundernes behov har siden 1956 været kernen i designet af de skjorter, som rigtig mange mænd i dag ville foretrække frem for en skjorte fra et andet brand. Xacus er bygget på et italiensk fundament af stolte designtraditioner, og de går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet. Når du køber en skjorte fra dette brand, vil du ikke være i tvivl. Her får du et stykke tøj i en fabelagtig kvalitet, som kan bruges igen og igen uden at vise tegn på slitage. Det er tidsløst og exceptionelt design, som ikke ses mange andre steder.

Xacus skjorter - fordi du ikke kan lade være!

Det kan godt være svært for os mænd at finde ud af, hvad der er det mest passende outfit til et af weekendens arrangementer. Det er her, at Xacus skjorter kommer ind i billedet. Det er nemlig altid det helt sikre valg, når det kommer til at skulle vælge et perfekt outfit. Uanset hvad kan en skjorte fra dette brand få dig til at se smart og præsentabel ud. Hos Axel finder du en masse Xacus skjorter, som helt sikkert vil falde lige i din smag. Det er helt garanteret, at de aldrig vil gå af mode, og så passer de til næsten alle former for stilarter. Det er derfor lige meget, om du er til noget farverigt eller det mere klassiske. Dette brand har helt sikkert det, der skal til for at fuldende lige netop dit yndlingsoutfit.

Køb Xacus skjorter online hos Axel.dk

Når du køber tøj hos Axel, er du garanteret et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modehuse i verden. I vores shop finder du alt fra klassisk minimalistisk til high fashion modetøj, og vi sætter en stor ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på. Kom forbi en af vores butikker og se vores brede udvalg af lækre Xacus skjorter til rigtig gode priser. Der skal helt sikkert nok være en, der falder lige i din smag. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.