Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Slips

Vælg Brand

  • 12 Varer fundet

Slips og butterfly til herren

Slipset er en vigtig accessory i mandens garderobe. Det kan sætte prikken over i’et på ethvert lækkert outfit. Mangler du et slips, fordi det kræves på jobbet, eller vil du blot gøre lidt ekstra ud af et festligt sæt tøj, finder du det perfekte slips eller den perfekte butterfly her. Hos Axel har vi et stort udvalg af netop disse accessories fra mange populære brands. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så du kan finde det skarpeste slips i byen her på vores webshop eller i en af vores fysiske butikker.

Find de bedste tilbud på slips her

Hos Axel kan du finde et godt tilbud på et slips eller en butterfly. Vi har lækker herremode i flere forskellige prisklasser, så du kan finde det, der matcher din pengepung. Kvaliteten går vi dog aldrig ned på, og vi udvælger udelukkende styles fra de bedste internationale brands, som findes på markedet. Materialerne er altid 100 % i orden, og de produkter, som du finder hos os, vil holde mange sæsoner fremover.

Slips til mænd fra eksklusive brands

Striber, prikker, print, smalt eller bredt you name it. Udvalget er stort, og du kan med garanti finde et lækkert slips, der matcher dit outfit her. Udvalget af brands tæller blandt andet Paul Smith, Lanvin, Tiger of Sweden og mange flere. Alle er de eksperter i at designe lækre slips og butterflies, som komplementerer den daglige garderobe. Skal det være friskt og farverigt, kan Paul Smith være et oplagt valg. Er du mere til det klassiske er Lanvin ikke noget dårligt bud – de har så afgjort forstand på at designe klæder til den stilfulde mand.

Kyndig vejledning hos Axel

Dit slips eller din butterfly skal gerne passe til din skjorte. Er du i tvivl, eller kunne du bare godt tænke dig et godt råd med på vejen, er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Hvis du er mere til shopping fra sofaen, kan du bestille direkte her fra vores online webshop. Vi giver dig fri fragt, når du bestiller for mere end 499 kr. Derudover leverer vi inden for 1-3 hverdage, så du har dine varer hurtigt. Det er nemt! Velkommen til Axel – en af Danmarks førende forhandlere af tøj og accessories til herren.