END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Alberto Fasciani

Alberto Fasciani
Alberto Fasciani
Alberto Fasciani

Alberto Fasciani sko

Alberto Fasciani sko og støvler er fodtøj i absolut verdensklasse. Her er der kræset for detaljen og kun de absolut bedste materialer bliver udvalgt af designerne, når der skal skabes nye kollektioner. Den italienske virksomhed blev grundlagt tilbage i 1950 og har siden da været kendt og anerkendt for de håndværksmæssige traditioner, der ligger bag produktionen af deres smukke og elegante sko og støvler til mænd. Er man glad for kvalitet, design og håndværk, når det kommer til fodtøj, vil dette italienske mærke absolut ikke skuffe. Mange mænd verden over har allerede udviklet en forkærlighed for lige netop dette brand, som nu også forhandles her på Axel.dk’s webshop. Klik i menuen i venstre side for at se det spændende udvalg.

Alberto Fasciani støvler til den kræsne mand

Dette italienske mærke er velfortjente bærere af det eftertragtede ”Made in Italy”-trademark. Trademarket signalerer kvalitet, passion og originalitet, hvilket bestemt er ord, der passer på denne italienske virksomhed. Alberto Fasciani laver decideret sko og støvler i verdensklasse. God smag, kreativitet og viljestyrke kendetegner designerne bag det populære fodtøj, som pryder mange mænds fødder rundt om i verden. Skovirksomhedens motto lyder: ”Whoever wears my shoes or boots must feel at home with them from the very first moment, as if they had spent their whole lives in them”. Dette understreger essensen af Alberto Fascianis virke, der har det mål at skabe komfortable kvalitetssko til den absolut kræsne mand, der ved hvad han vil have på sine fødder.

Alberto Fasciani sko - tradition og innovation

Italienske Alberto Fasciani ved hundrede procent hvad de står for. De har stolte traditioner, der er blevet holdt i hævde siden 1950, da virksomheden havde sine spæde år. Til trods for dette er innovation også et vigtigt nøgleord hos den italienske virksomhed i dag. De lader nemlig ikke stå til, men lader sig inspirere af tendenser og trends i modeverdenen. På den måde kombineres tradition og innovation på en meget fin måde og bliver til utroligt smukke og lækre lædersko, læderstøvler og smarte sneakers i verdensklasse. Dette har mange sko-elskende mænd taget til sig og bærer noget af verdens fineste italienske fodtøj hver eneste dag. Alberto Fasciani støvler og sko er noget, der holder!

Udsøgte kvalitetssko og støvler fra Alberto Fasciani

Siden 1950 har det italienske brand gjort en stor dyd ud af at udvælge de bedste materialer på markedet til deres fodtøj. Dette har været medvirkende til at gøre Alberto Fasciani fodtøj så populært, som det er i dag. Med udgangspunkt i Mecerata og Fermo fører brandet de vigtige traditioner af garvning videre, som området er kendt og respekteret for. Udsøgt og nøje udvalgt og behandlet læder er en af kernekompetencerne hos Alberto Fasciani, hvilket virksomheden da også er respekteret for i hele branchen for fodtøj. Køb dine Alberto Fasciani sko her på Axel.dk i dag og få en ny favorit på skohylden. Vi sender dine sko gratis og ikke mindst inden for 1-3 dage, så du hurtigt kan blive smart klædt på!