END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

C.P. Company

CP Company

Vælg Kategori

  • 56 Varer fundet
48 af 56 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvordan er C.P. Company i størrelsen?

Brandet er kendt for at være normal i størrelsen, men du kan naturligvis altid gå en størrelse op hvis du ønsker et mere oversized look. Men vi anbefaler at du tager den størrelse som du normalt bruger.

Er C.P. Company dansk?

Brandet blev skiftet af den italienske designer, Massimo Osti. Det eksklusive herretøj bliver forhandlet mange steder i Danmark, men det internationale brand kommer fra Italien.

Hvor kan man købe C.P. Company?

Du kan shoppe det tidløse og populære brand i mange butikker og på mange webshops, men hos Axel finder du altid et stort udvalg. Oplev de eksklusive styles i vores butikker eller shop hjemmefra på Axel.dk.

C. P. Company jakker

C. P. Company emmer af kvalitet og maskulin elegance. Det flotte italienske design i eksklusive materialer, god pasform og med smarte detaljer passer godt ind i vores filosofi. Opdater din garderobe med en C. P. Company jakke og fremstå yderst velklædt. Overtøjet er noget af det beklædning, vi bruger allermest. Derfor kan det godt betale sig at investere i en rigtig god kvalitet, så den kan bruges igen og igen. Se de lækre C. P. Company jakker herover.

C. P. Company bliver til

C. P. Company er historien om en ung designer fra Bologna, Italien, med forretningstalent. I de tidlige 1970’ere skabte den italienske unge grafiske designer med arbejde i reklameverdenen, Massimo Osti, en kollektion af t-shirts med printet design, som man ellers kun så på papir. Og med udgangspunktet i denne succes, designer Massimo et år senere en hel kollektion til mænd – og bliver partner i firmaet, der godtager at producere tøjet. Brandnavnet bliver Chester Perry, der senere bliver til kort og godt C. P. Company. I en verden, hvor der bliver mere og mere fokus på den unikke individuelle, har C. P. Company valgt at trække på uniformens kvaliteter – uniformen har altid kombineret det praktiske med elegance. Selv de små detaljer er udført for en funktion og takket være ”clever confection” har uniformen altid været idealet for mænd, der har specifikt job – og samtidig repræsenterer uniformens tegn på status elegance. C. P. Companys succes bunder i en mangeårige research inden for uniformers tekstiler og deres design af jakker, sweatshirts og stik bærer præg af historie og ikke mindst grundighed.

C. P. Company – udsprunget af urban sportwear

Massimo Osti er en revolutionerende designer, der på internationalt plan er kendt som ”the Godfather of urban sportswear”. Et fornemt prædikat at have på sig. Lige fra starten vandt brandet indpas hos italienske intellektuelle og artister takket være den diskrete, ikke-konforme fortolkning af de funktionelle klassikere i den urbans mands garderobe. I mere end 45 år har brandet fortsat med at være en pioneer og har segmenteret sin signatur: hybriden mellem militær, arbejde og sportstøj og kombineret dem med intensive, cutting-edge innovationer inden for italienske tekstiler.

Tekstilinnovation

Tekstilinnovationen har altid været drevet og ophøjet ved brugen af farvede garner, hvor C. P. Company var den første i verden til at udvikle en farveteknik, hvor færdige tøjstykker skabt af forskellige tekstiler og fibre farves i det sidste skridt i processen. Den utrolig komplekse teknik, som i dag kun bruges af en håndfuld brands, giver tøj med en unik farveægthed og tone-på-tone underfundighed. Det endelige resultatet er et stykke tøj, der er nemt at bære, føles som om du altid har ejet det fra det øjeblik du først prøver det (fordi elegance, som Massimo Osti sagde, betyder at bære dit outfit med lethed), men på samme tid markant ikke-konformt – endda ironisk- it sit udtryk. C. P. Company jakker er gennemført italiensk stil.