END OF SEASON - Spar 30-50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
END OF SEASON - Spar 30-50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Black Friday

Hos AXEL inviterer vi kun vores medlemmer til Black Friday

Som medlem hos AXEL får du eksklusivt mulighed for at shoppe med rabat på Black Friday, som i år falder d. 24. november 2023. Vi holder ikke et åbent Black Friday udsalg, så hvis du vil se hvilke varer, du kan købe til nedsatte priser, så meld dig til vores kundeklub her - så holder vi dig opdateret når de gode tilbud bliver annonceret. AXEL har over de sidste 20 år opbygget en brand-pakke med klassiske mærkevarer til den kvalitetsbevidste mand, der både vil have tidløst design og sæsonens trends. Kvalitet og design har en pris, og derfor holder AXEL ikke en tilbudsfest uden lige. Når vi holder Black Friday alligevel, så er det fordi vi ønsker at tilbyde vores loyale medlemmer muligheden for at forkæle sig selv lidt ekstra med et godt tilbud eller til at udvide garderoben med et statement-piece fra sæsonen uden at springe budgettet. Du kan som medlem shoppe vores nedsatte herretøj på Axel.dk, og hvis du kommer ned forbi butikken på dagen, så står alle mand klar til at give dig god tid og rådgivning, så du kan bruge butikken som et pusterum mellem alt virvaret.

En tradition, der er kommet for at blive

Black Friday er en stor udsalgsdag, der efterhånden er en fast tradition i Danmark. Det er en tradition, som vi har importeret fra USA. Når vi hos AXEL åbner for Black Friday udsalg til vores medlemmer, så nikker vi både anerkendende til den amerikanske tradition og forsøger at gøre det på vores egen måde. I USA fejrer amerikanerne denne verdensomspændende shoppingdag på dagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde fredag i november. Én teori til navnet Black Friday er at amerikanerne tog fri om fredagen efter Thanksgiving og brugte dagen til at shoppe, så byerne derfor blev helt ’sorte’ af mennesker og trafik. Hos AXEL holder vi fast i traditionen, men vi inviterer kun vores medlemmer, så du ikke skal slås om varerne eller stå i kø til et godt tilbud.
Black Friday

Black Friday herretøj er ikke kun sort

Hvad er det nye sort i denne sæson? Sort er en tidløs farve, som kan kombineres med næsten alt, og derfor en fast del af AXELs sortiment. Men bare fordi det hedder ’sort fredag’, så er det ikke kun den farve vi giver tilbud på. Som regel kan vores medlemmer også finde t-shirts med print eller hvide sneakers på Black Friday tilbudslisterne. Der er gode grunde til at slå til og købe Black Friday herretøj. Den sorte fredag er en oplagt mulighed til at tage hul på julegaveindkøbene – om det så er julegaver til dig selv eller en du holder af. Dagen falder i slut november og er derfor en perfekt anledning til at få gjort kål på nogle af julegaverne tidligt. På den måde undgår du stressindkøb i slut december.

Køb Black Friday tøj online hos Axel.dk

Hos AXEL.dk glæder vi os meget til at invitere vores medlemmer til Black Friday Sale, og til at overraske dig med et udvalg af sæsonens enestående varer på tilbud. Vi garanterer, at du finder noget, du slet ikke kan stå for – både kvalitets- og prismæssigt. For det er nemlig kun prisen, vi sænker – ikke kvaliteten eller håndværket. Gå ikke helt i sort, men læg i stedet vejen forbi Axel.dk.