Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Black Friday

Axel.dk inviterer til Black Friday fest

Sæt kryds i kalenderen allerede nu – den 25. november 2022 holder Axel.dk et brag af en tilbudsfest, når vi åbner dørene til vores imponerende Black Friday udsalg. Vi kender alle følelsen af at gøre et godt kup. Det adrenalinkick, der kommer lige efter at have købt lige præcis det helt rigtige tøj, som du har gået og ledt efter længe, og så endda til en drøngod pris. Med Black Friday tilbud hos Axel.dk behøver du ikke lede længere. Den fjerde fredag i november kan du glæde dig til en tilbudsfest af dimensioner, for der serverer vi hos Axel.dk en skøn cocktail af klassiske mærkevarer og stærkt nedsatte priser. Det lyder nærmest farligt, men bare rolig – det er alt andet end en sort fredag, som navnet ellers kunne antyde. Det er en festdag, hvor Axel.dk forkæler dig som kunde med en for tidlig julegave – så det gælder om at skynde dig at slå til, for ellers kommer dine venner dig i forkøbet!

En tradition, der er kommet for at blive

Denne udsalgsdag falder på den fjerde fredag i november og bliver markeret af butikker i både Danmark og udlandet. Det er en tradition med meget få år på bagen i Danmark, som vi har importeret fra USA. Når vi hos Axel.dk åbner op for supersalget af Black Friday tøj, nikker vi til en amerikansk tradition med årtier bag sig. I USA fejrer amerikanerne denne efterhånden verdensberømte shoppingdag på dagen efter Thanksgiving. Der er forskellige bud på, hvorfor den er endt med at hedde ”den sorte fredag”. Én teori er, at amerikanerne tog fri om fredagen efter Thanksgiving og brugte dagen til at shoppe, så byerne derfor blev helt ”sorte” af mennesker og trafik. En anden teori er, at dagen markerer et vendepunkt for nogle butikker, hvor tallene på bundlinjen går fra at være røde til sorte. Lige meget hvad navnet betyder, står én ting helt klart: Traditionen er kommet for at blive.

Black Friday herretøj er ikke kun sort

Hvad er det nye sort i denne sæson? Sort er en tidløs farve, som kan kombineres med næsten alt. Men god stil er ikke nødvendigvis sort på Black Friday – den er blot suverænt billig og af samme uforlignelige kvalitet som altid hos Axel.dk. Shoppingdagen er i USA den travleste shoppingdag året rundt, og det gælder også Danmark. I 2014 kunne vi måle 4,5 mio. Dankort-transaktioner i hele Danmark, og det er det højeste tal nogensinde. Alt tyder på, at denne trend varer ved, og at vi kommer til at se det samme – eller mere – for 2022. Der er gode grunde at slå til og købe Black Friday herretøj. Den sorte fredag er en oplagt mulighed til at tage hul på julegaveindkøbene. Dagen falder i slut november og er derfor perfekt til at få gjort kål på nogle af julegaverne tidligt. På den måde undgår du den alt for velkendte trængsel og alarm i december.

Køb Black Friday tøj online hos Axel.dk

Hos Axel.dk glæder vi os til meget at invitere dig til Black Friday udsalg og overraske dig med dette års enestående tilbud. Vi garanterer, at du finder noget, du slet ikke kan stå for – både kvalitets- og prismæssigt. For det er nemlig kun prisen, vi sænker – ikke kvaliteten eller håndværket. Varerne er de samme, og det bliver derfor et sandt mærkevaremekka. Gå ikke helt i sort, men læg i stedet vejen forbi Axel.dk på Black Friday.
Black Friday