Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Shorts

Vælg Farve

  • 33 Varer fundet

Shorts og knickers til mænd

Når de varme måneder indfinder sig, fyldes hylderne i Axel med lækre herreshorts og knickers til mænd. Vi har et stort udvalg fra mange cool brands, hvilket betyder, at du kan blive godt klædt på til sommerens grillfester og strandture. Vores udvalg spænder bredt, og du kan finde alt fra de helt klassiske chino shorts til de mere spraglede udgaver med print og farver, som med garanti vil sætte gang i din sommer. Se udvalget her på siden og bliv inspireret med skøn sommermode til den stilbevidste herre i dag.

Herreshorts fra cool brands

Hos Axel forhandler vi shorts til mænd fra mange cool og eksklusive brands. Vi har blandt andet et udvalg fra Paul Smith, Orlebar Brown og Tiger of Sweden. På den måde er der lidt for enhver smag. Tiger of Sweden kendes ofte på deres klassiske og cool designs, og et brand som Paul Smith er kendt for de mere spraglede modeller, hvor der ikke er sparet på farver og prints. Skal du på ferie, så hop i et par farverige shorts til mænd fra Paul Smith, og står den på havefest, så prøv et par skønne og klassiske denim shorts.

Smarte modeller til mænd

Et par cool shorts (eller flere) er et must-have, når sommerens måneder nærmer sig. Når man køber herreshorts, kan man sagtens tillade sig at vælge et par med lidt ekstra farve, sjove prints eller sweat shorts med et afslappet sporty look. Når man får lidt kulør i huden efter vinterens mørke, er et par turkis eller røde modeller et hit. Hos Axel synes vi næsten ikke at, den kan få for lidt, når det kommer til lækre designershorts til mænd! Find dine favoritter her på siden – så er du klar til sommerens aktiviteter og naturligvis en tur i bølgen blå med et par stilfulde badeshorts!

Grillfest, shopping eller bølgen blå

Hvad enten du mangler et par herreshorts eller knickers, finder du dem her. Sommerens grillfester, strandture og andre udendørsaktiviteter kalder på lækker mode, og ønsker du et sporty look er et par træningsshorts den perfekte model. Efter en lang vinter, hvor det ofte er de mørke farver, der dominerer moden, er det en lettelse at finde de lidt lysere og friske farver frem i garderoben. Klik rundt her på siden for at finde en sommermode, der passer til dig. Husk at vi sender gratis, når du bestiller for over 499 kr. på vores webshop. Velkommen til Axel!