Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Orciani

Orciani
Orciani
Orciani

Vælg Farve

  • 8 Varer fundet

Orciani

For intet mindre end 30 år siden sad Claudio Orciani med det første stykke italiensk læder i hånden og begyndte langsomt at forme det – uvidende om, at dette ville blive starten på det brand, der senere ville komme til at give ham stor international succes. Han blev nemlig grundlægger og hoveddesigner bag det italienske og storsælgende brand Orciani, som i dag sælger eksklusive læderbælter til mænd i de fleste dele af verden. Den store erfaring, kompetence og ikke mindst passion for læder kommer tydeligt til udtryk i udformningen og designet af de mange forskellige accessories. Allermest kendt er bælter fra Orciani, der er udført i ægte, eksklusivt italiensk læder og dette med kompetent og solidt håndværk, hvor der er kræset for hver eneste detalje.

Orciani bælter i elegant design

Når man taler om Orciani bælter, taler man i dén grad om et yderst elegant og stilfuldt design. Intet er overladt til tilfældighederne, og der er en tanke bag hver eneste detalje. Umiddelbart kan designet virke meget enkelt, men jo mere man lader øjnene hvile – jo flere detaljer og kendetegn vil man kunne finde, og det er netop dette, som kendetegner dette italienske brand. Et bælte skal ikke blot være et bælte, men netop dén accessory, der fuldender ethvert look. De fleste bælter er holdt i neutrale farver, men varierer i bredde, mønster, størrelse og udtryk. Det betyder, at det med et Orciani bælte er det muligt at sætte prikken over i’et på næsten enhver stilfuld og moderne herres påklædning uanset smag og stil.

Ægte håndværk fra Orciani

Udover den luksus det er at have et bælte af ægte læder, så bidrager materialerne også til større udholdenhed og slidstyrke – og ikke mindst et mere eksklusivt look. Orcianis produkter fremstilles alle med ægte håndkraft, så hvert eneste produkt bliver ganske unikt. Det er de små accessories og detaljer, der kan være med til at gøre ens look helt specielt. Vi forstår at mange herrer har travlt i hverdagen, og dermed ikke nødvendigvis har til tid at gå rundt og shoppe. Derfor kan du nu købe produkter fra Orciani online på vores webshop og blive godt klædt på til både hverdag, på jobbet og til specielle lejligheder.

Stort udvalg af Orciani accessories online

Hos Axel.dk kan vi på ingen måde modstå de lækre accessories fra italienske Orciani. Derfor har vi her på siden forsøgt at lave en skøn samling af nogle af de mest lækre produkter fra brandet, så du lige som os kan lade dig inspirere, fascinere og måske endda friste af de italienske designerlækkerier. Herudover holder vi naturligvis hele tiden vores udvalg opdateret i takt med, at den italienske producent lancerer nye produkter. Det betyder, at du her på siden altid finder de nyeste trends og kan blive blandt de første købere af de skønne designs. Hvis du har forelsket dig i en vare, som du ikke finder i vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få fingrene i lige netop dét produkt