Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Dondup

Dondup
Dondup
Dondup

Vælg Kategori

  • 59 Varer fundet
48 af 59 Produkter

Dondup

Cool denim og high class fashion betegner det populære mærke Dondup. Virksomheden startede i 1999 i Italien, hvor to iværksættere ved navn Massimo Berloni og Manuela Mariotti gik sammen om at begynde en innovativ og trendsættende designvirksomhed. Allerede i dag er brandet kendt mange steder i hele verden, og de har deres egne butikker over hele Europa samt i Asien. Mange mænd har taget Dondups klassiske cool designs til sig, og her på Axel.dk kan du nu få fat på en lang række fede styles fra dette italienske brand. Ved hver kollektion udvælger vi de bedste styles af blandt andet jakker, jeans, bukser, bluser og T-shirts, der kommer dig til gode her på vores webshop.

Dondup jeans til denim lovers

Er du pjattet med jeans med et klassisk snit spædet op med fede detaljer? Så er du kommet til det helt rette sted. Dondup laver nemlig jeans, der falder i enhver denim lover’s smag. Deres designs tager udgangspunkt i simple snit samt den minimalistiske stil og krydrer dette med ”a few dashes of”, hvor man blander det gamle og klassiske med det nye og trendy. Dondup holder på den måde fast i deres egen stil og den ”røde tråd”, men lader sig samtidig inspirere af tidens trends og tendenser, der afspejler sig i hver enkel kollektion. Klik på ”jeans” i venstre side og se vores udvalg af rå og klassiske jeans fra dette italienske brand.

Dondup bukser i fantastisk kvalitet

Ud over at designe tøj med et cool snit og rå detaljer, er det også meget vigtigt hos Dondup, at deres materialer er af meget høj kvalitet. Deres tøj skal være holdbart og skal kunne bruges i en rigtig hverdag, hvor man bevæger sig og ikke tænker på at skåne sit tøj. Mænd skal kunne være mænd og udfolde sig i hverdagens mange situationer. Bukser fra Dondup er således lavet lækre kvaliteter som eksempelvis bomuld med stretch i, der tillader bevægelse, og som giver maksimal komfort. Man kan godt se godt ud og være modebevidst som mand samtidig med, at man prioriterer komfort og behagelige materialer!

Dondup kombinerer god stil og miljøbevidsthed

Dondup er for dig, der er vild med italiensk design og sublime detaljer, der fuldender et lækkert look. Her er der tænkt over detaljen i hele processen – fra design til produktion. Hvad enten du er ude efter T-shirts, jeans, bukser eller en jakke fra dette italienske mærke, kan du være sikker på, at det vil fuldende et stilbevidst og cool look. Som om dette ikke var nok, har Dondup også fokus på miljø, og de designer tøj til fyre, der tænker med omtanke på den verden de lever i. Bæredygtig mode og sublime designs – bedre synes vi ikke, at det bliver her på Axel.dk. Klik rundt på siden for at finde dine favorit-styles i dag. Vi sender selvfølgelig uden omkostninger for dig, når du bestiller for over 499 kr. Desuden leverer vi inden for 1-3 dage, så du kan hoppe i dine nye bukser eller T-shirts med det samme!