Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Strik

Vælg Brand

  • 40 Varer fundet

Strik og cardigan til stilfulde mænd

Lækre trøjer er om noget velkommen i de kolde vintermåneder i Danmark. Hos Axel finder du et stort udvalg af lækre striktrøjer til mænd. Vi forhandler beklædning til herrer fra mange eksklusive brands. Vi mener, at pris og kvalitet skal hænge sammen, når man køber tøj, og det gør det her hos Axel. Vores sortiment af strik og cardigans er nøje udvalgt på baggrund af materialer og kvalitet og vil derfor matche behovet hos den stilfulde mand, der gerne vil se godt ud, og som samtidig går op i, at kvaliteten er den rette. Udforsk vores udvalg af stilfulde striktrøjer og hold varmen gennem de kolde måneder. 

Eksklusivt udvalg af strik

Hos Axel har vi beklædningen til dig, der ikke vil gå på kompromis. Der findes ikke noget bedre end en lækker turtleneck, som man kan bruge i de kolde måneder eller på kølige sommeraftener. Men en strik skal være lavet af de helt rigtige materialer for at føles rar mod huden. De brands, som vi forhandler, har alle stor fokus på at udvælge de helt rette materialer, når det kommer til striktrøjer såvel som anden beklædning. Prøv eksempelvis en trøje fra eksklusive Moncler, Kenzo eller udfordrende og anderledes Paul Smith.

En cardigan er et must-have

En lækker cardigan må siges at være et must-have i den velklædte mands garderobe. Den kan let tages over en t-shirt eller en skjorte og give et cool og casual strejf over ens look. Vi forhandler cardigans og trøjer i eksklusive kvaliteter som eksempelvis merino uld, mohair og bomuld, der alle har gode egenskaber både i forhold til at holde varmen og i forhold til udseendet. Du skal blot vælge hvilken kvalitet, der er din foretrukne, og hvad der vil passe bedst til lige netop din stil og dit formål.

Trøjer til mænd online

Hos Axel opdaterer vi hele tiden vores udvalg, så der er nye lækre styles til dig hver gang du kigger forbi. Både på online shoppen og i vores fysiske butikker kan du få fat i vores lækre trøjer, strik og cardigan. Har du brug for råd og vejledning, er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker. Er du mere til shopping hjemmefra, kan du i ro og mag bestille her fra vores online shop. Vi leverer naturligvis dine varer hurtigt – inden for 1-3 hverdage. Derudover får du fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.