Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Skjorter

Vælg Brand

  • 95 Varer fundet
48 af 95 Produkter

Designer skjorter til mænd

Skjorter er et absolut must-have i enhver mands garderobe. En skjorte kan både være pæn, afslappet og spændende, og kan bruges til stort set hvilken som helst lejlighed. Find den perfekte klassiske hvide skjorte, som passer til enhver anledning. Hos Axel finder du et væld af skjorter med forskellige snit, i forskellige farver og ikke mindst i forskellige prisklasser. Vi forhandler både klassiske oxford skjorter og de mere casual kortærmede skjorter fra mange forskellige og anerkendte brands. Kort sagt findes der en skjorte til enhver mand både her på webshoppen og i vores fysiske butik. Klik rundt for at finde lige netop den skjorte, der passer til dig i dag! Oplev vores store udvalg af sorte skjorter herover.

Skjorter til herre fra mange brands

Skjorte til byturen, business skjorter til job, casual skjorter til fritid… you name it! Vi har flere strygefri skjorter, så du altid har en klar. Med et væld af stilarter, farver snit og styles har Axel altid en skjorte, der passer til lejligheden, din stil og dit temperament. Manges favorit er den klassiske blå skjorte, som altid giver et stilsikkert udtryk. Vi forhandler tøj til herrer fra mange forskellige cool brands, der hver har deres særlige kendetegn og snit. Vi har blandt andet brands som Calvin Klein, Paul Smith, Kenzo, Xacus og mange flere. Kendetegnende ved alle vores brands er, at de leverer beklædning til herrer i absolut top kvalitet, hvilket vi mener er det vigtigste, når det kommer til mode.

Fra klassiske til ternede skjorter

Hos Axel forhandler vi alt fra de helt klassiske slim fit skjorter til den velkendte skovmandsskjorte med tern og farver. Vi har også et stort udvalg af stilfulde hvide skjorter til herre, hvis du er på udkig efter noget som passer til alt. Vi mener, at der skal være noget for enhver smag i vores udvalg, og derfor har vi rigtig mange forskellige spændende styles. Paul Smith er et rigtig godt bud på et brand, der går ”all in”, når det kommer til skjorter med print. Her spares der ikke på spændende farver, snit og print. Er du til de mere nedtonede styles er denim skjorter et rigtig godt bud. Her er der fokus på de små detaljer og de enkle snit.

Gode tilbud på skjorter

Vi har også et stort udvalg af de moderne overshirts, der er perfekte både over en anden skjorte eller t-shirt. Og her på siden finder du altid et rigtig godt tilbud. Vi har nogle af landets absolut skarpeste priser, når det kommer til herrebeklædning. Hvis du mangler den perfekte sommer skjorte, så er du kommet til det rigtige sted - vi har et stort udvalg af lyseblå skjorter som passer perfekt til en sommerdag. Når du bestiller online fra vores webshop, får du fri fragt, hvis du bestiller for over 499 kr. Derudover har du naturligvis 14 dage til at prøve derhjemme i ro og mag. Hvis det mod forventning alligevel ikke var noget for dig, har du selvfølgelig fuld returret. Klik rundt på siden og find inspiration til dit næste skjortekøb i dag. Velkommen til shopping hos Axel!