END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Støvler

Vælg Brand

  • 7 Varer fundet

Lækre støvler til stilfulde mænd

Støvler til mænd er ikke kun et cowboyfænomen - nej, selv civilisationens skarpeste urbanist kan hoppe i et par af Axels støvler. Især når de er lavet af det bedste læder, de fineste skræddere og i eksklusive designs. Til efterår og til vinter er støvlerne et must-have i mandens garderobe sammen med en lækker og varm frakke. Et par cool støvler går både til jeans og til jakkesættet, på job eller til fest. Ja vi kan vist ikke udtrykke os mere klart – hos Axel er vi vilde med alle former for lækre støvler i god kvalitet og i et eksklusivt design.

Læderstøvler i eksklusiv kvalitet

Sko har man på hver evig eneste dag, og de skal kunne holde til både en tur på dansegulvet, en travetur i skoven og en slentretur på gader og stræder. Hos Axel mener vi, at et par støvler i god kvalitet er en rigtig god investering. Vedligeholder man sine læderstøvler korrekt kan de holde sæson efter sæson efter sæson. Hos Axel udvælger vi kun det allerbedste til vores butikker og til webshoppen. På den måde kan du altid være sikkert på, at når du køber et par læderstøvler hos os, er kvaliteten absolut i top.

Herrestøvler fra de bedste brands

Hos Axel har vi sørget for at samle nogle af markedets mest eksklusive støvler fra de bedste brands på den danske såvel som den internationale modescene. Derfor skulle det ikke være noget problem for dig at finde dit nye yndlingspar her hos os. Vi har støvler fra brands som eksempelvis italienske Alberto FascianiOfficine Creative, Openclosedshoes og Bally. Alle brands er kendte for deres udsøgte kvalitet og ikke mindst det eminente håndværk, der ligger bag produktionen af hver eneste sko.

Gode tilbud på støvler

I vores butikker såvel som her på webshoppen kan du finde et godt tilbud på dit næste par støvler. Vi har nogle af de allerbedste priser på eksklusiv herrebeklædning fra designerbrands. Har du brug for råd og vejledning er du meget velkommen i vores fysiske butikker. Er du mere til shopping hjemme fra sofaen, kan du købe direkte her fra vores webshop. Vi leverer dine læderstøvler inden for 1-3 hverdage og tilmed kvit og frit, hvis du blot bestiller for over 499 kr. Klik rundt her på siden og find dine nye støvler i dag.