Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Tombolini

Tombolini
Tombolini
Tombolini

Vælg Kategori

  • 26 Varer fundet

Tombolini – Etableret I 1964

Brandet blev grundlagt i Norditalien i 1964 af Eugenio Tombolini, som brandet også er opkaldt efter. Nu styres virksomheden af Eugenios datter Fiorella, som har overtaget det efter sin far. Tombolini har over 50 års erfaring med at skabe enestående tøj til mænd, og der er en stor ære i hver enkelt kollektion fra Tombolini. Et Tombolini-jakkesæt er velkendt og værdsat for den super høje kvalitet og smarte design og alle elementer i kollektionerne repræsenterer den kvalitetsbevidste italienske stil der ligger bag brandet.

Klassisk italiensk design

Der sættes stor pris på det italienske design i den moderne herrestil. Tøj, der er produceret af kvalitetsbevidste producenter i Italien, har stor værdi hos både designere og forbrugere. Det kan let afspejle en højere pris, men der er ikke gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller design. En kombination af gammeldags italiensk håndværk, traditionelle silhuetter og moderne detaljer skaber unikt tøj til de moderne mænd. Brandet henvender sig til de kræsne og stilbevidste mænd over hele verden. Så uanset om du kigger efter en klassisk jakke med 3 knapper, en jakke med et ustruktureret snit eller slimfit design, vil et Tombolini-jakkesæt give værdi hos enhver mand.

”The World’s Lightest Suit”

Med et Tombolini-jakkesæt finder du ikke noget bedre til at fuldende dit stilfulde look. Foruden at være kendt for den super høje kvalitet og det lækre design, så har Tombolini også jakkesæt som er meget lette og ikke er anstrengende at have på. Deres Zero Gravity vejer ikke mere end 400 gram. Sammenligner man det med de traditionelle jakkesæt kan de veje op til 1,2 kg. Et Zero Gravity-jakkesæt vejer kun 1/3 af normale jakkesæt, hvilket gør det mere behagelig at have på en lang dag på arbejdet eller til fest. Selvom jakkesættet ikke vejer mere end 400 gram, er der dog ikke sparet på noget. Sættet er designet og produceret i Italien, og der er udelukkende brugt de bedste materialer og de bedste produktionsprocesser til at fremstille jakkesættet. Noget af det, der er med til at gøre Zero Gravity så let, er, at der bruges meget lidt for. Det gør det svært at gemme sømme m.m., og derfor er jakkesættet lavet med høj præcision og alt overflødning er skåret væk for at skabe det skarpe look.

Se udvalget fra Tombolini hos Axel

Vi ønsker at have en bredt udvalg af tøj til mænd, hvor kvalitet og design kommer først. Derfor er Tombolini et brand, vi er stolte af at forhandle hos Axel. Tøjet i den gode italienske kvalitet, sælges ikke hos mange andre forhandlere i Danmark, og vi er derfor ekstra stolte af at have muligheden for at forhandle det hos os. Har du spørgsmål til tøjet eller andet, så kan du let kontakte vores kundeservice, som altid er klar til at hjælpe.