Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

L.B.M 1911

LBM
LBM 1911
  • 0 Varer fundet

Klassisk og eksklusivt Italiensk modebrand

L.B.M. 1911, en af italienske Lubiams tre kollektioner. Lumbia er et hundrede år gammelt modehus, som med sans for detaljer og godt design skaber klassisk og eksklusivt herretøj. Det er et af de eneste Italienske virksomheder, der stadigvæk er drevet af den familie der startede eventyret. Entusiasme, passion for håndværket og værdier nedarvet fra generation til generation er hemmeligheden bag L.B.M. 1911, som med mange års erfaring i branchen ved præcis, hvad der rører sig. Konstant fokus på råmaterialer og produktionsprocesser er drivkraften bag det familielejede Lubiam. De har ikke outsources produktionen som mange andre virksomheder, men de har i stedet beholdt deres originale produktion i Montova. Især evnen til at gøre kollektionerne up to date med de herskende tendenser har været medvirkende til Lubiam 1911s succes. Hos Axel er det især de casual prægede blazere, som du finder fra L.B.M. 1911 - køb dem online på axel.dk eller i en af vores butikker.

Hvad kendetegner L.B.M 1911 kollektionen?

L.B.M. 1911 er kombinationen af afslappet elegance, kvalitet og skræddersyet perfektion. Hele kollektionen afspejler tydeligt de nyeste tendenser indenfor moderne herretøj. Det Italienske håndværk afspejles også tydeligt i alle deres items. Kollektionen har et niveau af excellence som ikke ses hos andre brands. L.B.M. 1911 indeholder jakker og blazere i vævede stoffer med eksperimentelle og levende teksturer med kontraster. Det er en stor og varieret brug af farver i kollektionen og Lubiam leger ofte med kontraster og skygger. De kombinerer naturlige og lyse nuancer med varmere farver. Blandt andet kombineres bordeaux, sandfarvet og brun med kolde farver såsom grøn, grå og blå. L.B.M. 1911 er kollektionen for dig der er vild med kvalitet og klassisk mode med et twist.

Varieret udvalg af klassiske blazere, veste og tørklæder

Blandt vores sortiment af L.B.M. 1911 har vi udvalgt klassiske blazere og veste i flere forskellige nuancer. Du finder blandt andet en traditionel sort blazer, men også sandfarvede, mørkerøde eller grønne nuancer findes blandt vores store sortiment. Der er rigeligt plads til at eksperimentere og være modig med vores sortiment fra L.B.M. 1911. Du finder eksempelvis mørkerødt eller blåt velour, blomstret print eller store tern. Så der er med garanti noget for enhver smag her på siden. Fælles for alle deres produkter er, at komforten er i top og materialerne luksuriøse.

Køb L.B.M 1911 hos Axel.dk

Er du på udkig efter en luksuriøs blazer, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet de fedeste styles fra L.B.M. 1911 her på shoppen. Vi gør altid vores ypperste for at tilbyde dig en upåklagelig service, når du handler online. Derfor har vi selvfølgelig lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Så er du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du sende dine varer retur til os indenfor 14 dage. Har du spørgsmål til vores varer eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores kompetente medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.