END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Tasker & Punge

Vælg Brand

  • 7 Varer fundet

Tasker – the essentials of a man

Weekendtasker med god plads, rejsetasker, arbejdstasker you name it! Her hos Axel har vi et stort udvalg af tasker til mænd i lækre designs og fra nogle af de bedste brands på markedet. Når vi udvælger tasker til vores både vores fysiske butikker og online butik, fokuserer vi på eksklusiv kvalitet, sublime detaljer og et fremragende design. Derfor kan du her på siden finde lige netop den taske, som passer til din smag og ikke mindst det formål, som du skal anvende den til. En taske må siges at være the essential of a man, og f.eks. kan de populære bæltetasker være prikken over i'et til dit outfit.

Udvalg af lædertasker til mænd

Et af de mest eksklusive materialer, der bruges til fremstilling af tasker er naturligvis læder. Hos Axel finder du et stort udvalg af lige netop lædertasker. En lædertaske har den store fordel, at den kan holde i rigtig mange år, og på den måde kan være en rigtig god investering. Lædertasker slides også på ”den gode måde” og får blot en skøn og charmerende patina efter års brug. En lædertaske er perfekt til manden, der ikke går på kompromis med hverken udseende eller kvalitet, når det kommer til køb af taske. Hvad enten det er en toilettaske til at have småting med på vejen eller en lidt større rygsæk, finder du det hos Axel.

Pung i lækkert design

En pung er en hver mands eje, og her på siden har vi lidt for enhver smag. Vores udvalg består primært af læderpunge. En læderpung kan holde i årevis, og kan beskytte nogle af ens vigtigste ejendele. Vores udvalg af både punge og tasker til mænd tæller brands som eksempelvis Paul Smith, Calvin Klein, Bally og Tiger of Sweden. Der er derfor lidt til enhver smag – både til ham, der kan lide et helt klassisk look og til ham, der kan lide lidt ekstra spræl og farver, når det kommer til køb af taske og pung.

Shop taske og pung til herre online

Til et stilfuldt look hører en pæn taske sig til – om du så skal på weekend med kæresten, på job, hvor du skal have en computertaske med dig eller noget helt tredje. Hos Axel har vi gjort det lidt lettere at få fat i en ny lækker pung eller taske. Her kan du bestille dine varer online og få dem leveret 1-3 dage efter. Samtidig får du også gratis fragt, når du bestiller for over 499 kr. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvis du har brug for råd og vejledning.