END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Punge

  • 1 Vare fundet

Kortholdere og punge i læder

En helt uundværlig accessory for en mand må være en pung eller en kortholder. Man har den altid med sig, og heri opbevarer man nogle af ens vigtigste ejendele. Hos Axel har vi et godt sortiment af punge og kortholdere til manden, der går op i eksklusivitet og ikke mindst kvalitet. Vores udvalg består primært af lædervarer, hvor kvaliteten og holdbarheden er helt i top. Kig rundt på siden for at finde den pung eller kortholder, som passer til dit behov i dag.

En lækker kortholder til herren

I dag bruger de fleste stort set udelukkende kortet til betaling. Samtidig vokser samlingen af diverse kort, og derfor kan det være rigtig praktisk at have det hele samlet. Med en kortholder kan du holde styr på sagerne, og den fylder tilmed væsentligt mindre end en pung. Derfor er den også nem at opbevare i bukselommen eller i jakkelommen. Hos Axel har vi et godt udvalg af lækre kvalitetskortholdere fra gode mærker som eksempelvis Paul Smith og Tiger of Sweden. Begge brands er kendt for deres udsøgte kvalitet, når det kommer til accessories.

Godt udvalg af flotte punge

De fleste mænd vil gerne have en pung i god kvalitet, og som samtidig er pæn at se på. Vi har mange forskellige modeller af punge til mænd. Udvalget spænder bredt fra den helt simple sorte model til modellen med mange detaljer og i farvet læder. Det kan ofte være svært at finde på den rette gave til manden. Her hos Axel foreslår vi en flot pung, som vi er sikre på, vil glæde de fleste mænd. Kvalitet og et skarp look går man sjældent ned på, og en pung kan være med til at give manden det helt rette look. Her på siden kan du tilmed få gaven sendt lige til døren.

Lædervarer til mænd online

Hos Axel kan du bestille punge og kortholdere online. Vi har fuld forståelse for, at ikke alle har tid til at komme forbi vores butik. Derfor vil vi gøre det nemt for vores kunder at handle online. Du skal blot vælge de varer, som du kunne tænke dig, og så sørger vi for at levere dem lige til din dør. Vi har tilmed gratis fragt, hvis du bestiller varer for over 499 kr. Kig rundt her på siden og find din nye pung eller kortholder i dag. Velkommen til online shopping hos Axel.