Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Betingelser for kundeklub

Ved tilmelding til Axels nyhedsbrev accepterer du, at vi sender dig markedsføring af varer, som ligger inden for vores produktsortiment. Du accepterer samtidig, at vi registrerer og udarbejder analyser om bl.a. hvor mange og hvem, der åbner nyhedsbrevet, samt hvordan og hvornår nyhedsbrevet åbnes (dato og tidspunkt).

I forbindelse hermed foretager vi behandling af persondata, hvilket du kan læse mere om herunder eller i vores privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved enten at klikke på afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på [email protected] eller telefon 8746 8100

Hvilke personoplysninger behandler vi om dig?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kundeklub eller deltager i en af vores konkurrencer, vil vi i den forbindelse behandle dine personoplysninger med henblik på at sende dig nyhedsbreve, invitationer, gemme kvitteringer for dine køb og andre oplysninger om vores services og virksomhed.
Vi behandler efter omstændighederne profiloplysninger om dig, herunder men ikke begrænset til dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, tilhørsbutik og telefonnummer. Personoplysningerne kategoriseres som almindelige oplysninger omfattet af databeskyttelsesforordningens artikel 6.

Hvad er formålene med behandlingen af dine personoplysninger?

Behandlingen sker til det hovedformål at opretholde og administrere et medlemsprogram. Som led i medlemsprogrammet behandler vi desuden personoplysninger til det formål at segmentere den enkelte kundes indkøbsprofil og -adfærd med henblik på at målrette tilbud og markedsføring. Slutteligt bruger vi oplysningerne til at vedligeholde og udvikle vores butikker, varesortiment, og digitale platforme og services.

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine personoplysninger?

Retsgrundlaget for behandlingen for så vidt angår medlemskab, nyhedsbrev eller deltagelse i konkurrencer er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Behandlingen af personoplysninger til statiske formål er baseret på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vores legitime interesse består i at optimere vores fysiske butikker, varesortiment, tilbud og digitale platforme og services. Vores legitime interesse går forud for hensynet til den registreredes privatliv og frihedsrettigheder, da det må betragtes som en rimelig forventning hos medlemmerne, at vi foretager en sådan statistisk behandling.

Hvornår slettes dine personoplysninger?

Oplysningerne bliver opbevaret, så længe du er aktivt medlem af vores kundeklub. Oplysningerne slettes automatisk efter 2 års inaktivitet (hvor du ikke har åbnet vores nyhedsbrev).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved enten at klikke på afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på [email protected] eller telefon 8746 8100