Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Officine Creative

Officine Creative
Officine Creative
Officine Creative

Officine Creative – Klassisk moderne design

Skoene fra brandet Officine Creative er elegante og moderne, men med kant i form af et slidt look. Skoene har et specielt look og designet sætter høje standarder. Skoenes specielle look kommer ofte til udtryk i valget af organiske materialer af høj kvalitet, som falder i god smag hos mange. Valget af materiale smitter af på designet i både støvler og sko fra Officine Creative. I designet af skoene kommer både charmen og det moderne look tydeligt til udtryk. Har man et par sko på fra Officine Creative vil man med sikkerhed skille sig ud fra mængden – på den positive måde.

God italiensk know-how

Brandet blev starter over 40 år tilbage i byen Montegranaro af den daværende skodesigner Nazzareno Di Rosa. Designet og produktionen af de smarte Officine Creative sko er drevet af høj innovation og unik know-how, som er gået igen hos brandet i mange år. Teknikkerne er dog ældre end selve brandet, og de er set inden for skomager-faget i flere generationer. De unikke færdigheder, som er opnået gennem tiden, giver et specielt og unikt udtryk af italiensk kvalitet og kreativitet i de smarte Officine Creative-sko. Officine Creative laver ikke kun sko til mænd men også moderne sko og støvler til kvinder.

Moderne produktionsteknikker med rødder tilbage i tiden

Den gamle italienske baggrund og erfaring bruges både til de smarte designs og til produktionen af skoene. Officine Creative bruger gamle værdsatte produktionsteknikker til at lave alle deres luksussko og støvler. I produktionen bliver der brugt avancerede vaske- og brændeteknikker til at gennemarbejde skoenes overflader, så de får det velkendte slidte look. Alle sko gennemgår over 100 forskellige processer for, at de får det ønskede autentiske look og patina. Ligesom det er anerkendt at værdsætte brugen af organiske materialer i produktionen af skoene, er det også anerkendt, at skoene har været igennem en god produktionsproces for at få det mest optimale ud af de gode materialer.

Køb Officine Creative sko hos Axel

Smarte sko i moderne designs passer perfekt til moden lige nu. Et par stilrene sko med et slidt look, et par fede jeans og en smart trøje eller skjorte passer godt ind i tidens mode. Hos Axel har vi et bredt sortiment af både sko, tøj og accessories. Udvalget er stort, og du finder helt sikkert noget, der passer til din stil. Alle vores produkter er nøje udvalgt ud fra et moderne og eksklusivt design og høj kvalitet. Vores sortiment fra Officine Creative bliver hele tiden opdateret, så vi har de nyeste produkter. Den avancerede produktion af skoene og det moderne look garanterer produkter, du kan have i mange år. Hos Axel gør vi alt for at opretholde vores service på top-niveau, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning.