Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Sko, Sneakers & Støvler

Vælg Brand

  • 81 Varer fundet
48 af 81 Produkter

Sko – design for alle pengene

Dit fodtøj betyder mindst lige så meget for dit outfit, som dit tøj gør. Her hos Axel finder du et stort udvalg af sko til mænd fra mange cool designere f.eks. de populære chunky sneakers fra Moncler og Phillip Plein,. Tidligere var det typisk kvinderne, der havde mange par, men vi mænd er kommet godt efter det. Et par sko til mænd kan gøre rigtig meget for et outfit, og derfor er det rart at have lidt af hvert til forskellige anledninger. Vi er sikre på, at du finder et lækkert nyt par til samlingen her. Klik rundt for at få inspiration til dit næste køb!

Stort udvalg af sko til mænd

Udvalget af sko hos Axel består af alt fra modeller i læder og fine business sko, loafers, flip flops og afslappede sandaler. Priserne varierer også, men kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Dermed burde der være lidt for enhver smag. Vi anerkender, at alle mænd er forskellige og har forskellige behov og ikke mindst stil, og det afspejles i vores store og varierede udvalg af sko til mænd.

Modeller fra mange brands

Hos Axel finder du sko fra mange forskellige lækre brands. Vi har blandt andet sko fra Paul Smith, italienske Alberto Fasciani, Dsquared2, Officine CreativePhilipp Plein, Moncler og mange flere. Hvert brand har deres særlige designs og kendetegn, men fælles for dem alle er, at deres produkter er fremstillet af absolut kvalitetsmaterialer. På den måde kan du være sikker på, at de styles, som du køber her hos Axel vil holde i mange sæsoner uden problemer. Sko har man på hver eneste dag, og derfor mener vi, at det er meget vigtigt, at de kan holde til alle hverdagens strabadser. Derfor har vi også et stort udvalg af sko til forskellige årstider fra smarte sneakers til de mere varme støvler, der er perfekt til de køligere dage.

Bestil online

Axel har både fysiske butikker samt en webshop, hvor du kan bestille online. Har du travlt i hverdagen eller blot ikke overskud til at skulle rende fra butik til butik for at finde det rette par sko, kan du bestille dem i ro og mag online. Vi leverer dine varer kvit og frit til døren, og derefter kan du prøve dem på derhjemme uden at skulle stresse. Sidder de ikke, som du havde ønsket, har du naturligvis 14 dages returret. Velkommen til shopping hos Axel, hvor du finder et stort udvalg af sko til mænd.