Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Dsquared2

Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2

Vælg Kategori

  • 54 Varer fundet
48 af 54 Produkter

Dsquared2

Canadisk respektløshed, humor og traditionelt italiensk skrædderhåndværk smelter sammen og bliver til et brand nemlig Dsquared2. De to brødre Dean og Dan Caten har siden 1984 skabt luksuriøs og cool mode. De imponerer hver sæson den canadiske såvel som den internationale modescene med nye provokerende, sexede og sofistikerede designs. Der er altid fokus på rå detaljer og kreativitet i deres kollektioner, og det er noget mange mænd rundt om i verden har taget godt imod. Nu kan du her på Axel.dk få fat i et stort udvalg af designs fra dette cool canadiske mærke Dsquared2. Klik rundt på siden for at finde dine favoritter i dag.

Cool sneakers fra Dsquared2

Udover lækre klæder designer Dsquared2 også luksuriøse sneakers og sko. De er vovede og provokerende og ikke mindst præget af super fede detaljer. Vil man gerne skille sig lidt ud med sine sko, er et par fra dette canadiske mærke et helt optimalt valg. Her træder den italienske tradition for ægte håndværk virkelig i kraft. Dsquared2 er nemlig ikke blot et canadisk brand – deres styles fremstilles i Milano i Italien, som vist roligt kan kaldes for hele verdens modemekka. Denne virksomhed er lidt af et verdensbrand og brødrene Caten får inspiration fra mange lande – inklusiv London, hvor de bor i dag; ”Born in Canada, living in London, made in Italy”, beskriver rigtig godt Caten-brødrene og ikke mindst også deres brand.

En verden af accessories fra Dsquared2

Lækre accessories er noget, som Dsquared2 er specialister i. Til et hvert outfit hører der accessories, der kan peppe et look op. I udvalget her på Axel.dk finder du både butterflies, slips, bælter og meget andet. Deres designs er sjove, skæve og skøre – nok som resultat af Dsquared2s hang til humor, der ses i alle deres kollektioner. Aner man ikke, hvad man skal have på til en festlig aften i byen, eller hvordan man skal peppe sit hverdags-outfit op, kommer der her en hjælpende hånd. Vi er i hvert fald her hos Axel helt vilde med accessories fra dette cool canadiske brand. Klik på accessories i venstre side og se det store udvalg.

Køb Dsquared2 jeans online

Jeans er en hver mands eje, og her på siden finder du fede Dsquared2 jeans. Deres jeans kan beskrives som provokerende, rå og samtidig stilede, hvilket brandets kreative rødder dikterer. Mode fra Dsquared2 er på alle måder blevet rigtig vel modtaget blandt fyre såvel som kvinder i hele verden. Selv berømtheder har hang til mærket og personer som Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Robbie Williams og Nelly Furtado har alle båret noget af deres tøj. Mest af alt er Madonna den person, der har haft øjnene åbne for denne designvirksomhed. I 2002 blev brandet nemlig hyret til at designe 150 outfits, både til Madonna og hendes dansere, til henholdsvis videoen ’Don’t Tell Me’ og til hendes World Tour. Det må da siges at være et ægte kvalitetsstempel. Klik rundt her på siden og find dine favorit-styles i dag.