END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Herno

Herno
Herno
Herno

Vælg Kategori

  • 6 Varer fundet

Herno – Italiensk mode med masser af historie

I 1948 blev Herno grundlagt af Giuseppe Marenzi og hans kone Alessandra Diana. Det hele startede, da Giuseppe fik job i en virksomhed, der fremstillede regnjakker, hvor han fik jobbet på trods af, at de ikke stod til at mangle nogen. Det tog ham dog ikke længe, før han valgte at starte sit eget, og deraf blev Herno altså grundlagt. Området hvorfra brandet stammer ligger ved søen Maggiore i det nordlige Italien, hvor der er meget fugtigt og masser af regn. Der var altså høj efterspørgsel på gode regnjakker, og det var ud fra denne efterspørgsel og klare mulighed, at Herno opstod. Brandets navn kommer af floden, der løber i det område, hvor brandet er fra, nemlig floden Erno.

Brandet er en klar go-to hvad angår varme kvalitetsjakker

Siden begyndelse har brandet fokuseret på udendørsbeklædning – det startede med regnjakker og har sidenhen udviklet sig til en bred kollektion af forskellige slags jakker. Det er uden tvivl blevet et klart go-to brand, når det kommer vatteret jakker og polstret frakker. I jakkerne finder du de fineste materialer, som sørger for at holde dig varm og tør selv i det uforudsigelige, danske vejr. Med en Herno jakke får du høj kvalitet samt moderne stil, og det er med garanti en jakke, du vil blive rigtig glad for og bruge i mange år frem. Vi er i hvert fald helt vilde med mærket hos Axel.dk.

Herno frakker er moderne og kendt over hele verden

I dag er virksomheden under ledelse af Giuseppe’s søn, Claudio, der sørger for fortsat at holde virksomheden i udvikling. Der er ingen tvivl om, at virksomheden ved, hvad de laver, og det er også derfor de er kendt for deres gode forståelse for farver, flotte skrædderarbejde og minimalistiske design. En Herno frakke er en sikker vinder lige gyldig, hvem du er, fordi der findes så mange forskellige styles. Du finder med garanti en, der passer præcis til dig og din stil. Desuden fungerer de også godt til enhver anledning.

Køb en lækker Herno jakke online hos Axel.dk

I Hernos brede udvalg finder du jakker til enhver lejlighed – ligegyldig om du skal holde dig tør ude i regnen eller være pænt klædt på til en speciel anledning. De er især kendt for deres jakker med metallisk overflade, der findes i flere forskellige farver, og som giver dig et cool look. Du kan også få en Herno frakke i uld, for et mere elegant look. Lige gyldig hvad du er på udkig efter, så får du med garanti en jakke af allerhøjeste kvalitet, hvis du vælger en fra Herno. De går nemlig meget op i at levere produkter af højeste kvalitet, og det kan virkelig mærkes. Du finder det brede udvalg online hos Axel.dk.