Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Moncler Grenoble

Moncler Grenoble
Moncler Grenoble
Moncler Grenoble

Vælg Kategori

  • 28 Varer fundet

Moncler Grenoble – En fed ny kollektion

Brandet Moncler blev startet i 1952 og har siden været kendt for de lækre lette jakker, som isolerer usandsynlig godt. Den nye kollektion blev lanceret i 2010 og har unikke rødder tilbage i drømmen, der lå bag Moncler helt fra opstarten. Siden opstarten af Moncler Grenoble har kollektionen udviklet sig over tid, og brandet har bevæget sig i nye spændende retninger. Da Moncler Grenoble blev lanceret, var der stor opmærksomhed omkring kollektionen, og den blev vist centralt i New York foran mange mennesker.

Opstået på en bjergtop

De to bjergbestigere Achille Compagnoni og Lino Lacedellie var italienere og blev verdensberømte, da de skulle klatre op af verdens andet største bjerg K2. For at de to bjergbestigere kunne holde varmen i de kolde omgivelser, blev der startet et projekt ”Moncler pour Lionel Terray”. Lionel Terray havde tidligere opdaget det store potentiale i de meget praktiske og varme jakker fra Moncler. I forbindelse med projektet blev der udviklet udstyr af super høj kvalitet. Udstyret bestod af bl.a. jakker, handsker, soveposer og skibukser. Produkterne var en stor hjælp for bjergbestigerne til at modstå den ekstreme kulde de mødte undervejs på bjerget. Moncler Grenoble kollektionens første produkter var primært skitøj. Produkterne var mest jakker, trøjer, t-shirts, bukser og tilbehør som varme huer og vanter.

Garanti for at holde varmen

Du kan være helt sikker på, at du kan holde varmen med en jakke fra Moncler Grenoble-kollektionen. Jakkerne fores med gåsedun, som stammer fra Frankrig, og de gæs, der lever i området, har et unikt landskab med floder og søer, som hjælper gåsebestanden med at leve godt, så den får den bedste kvalitet af dun. Nå man skal have de eksklusive dun af gåsen, plukkes de med en meget speciel teknik, hvor man kun bruger de helt perfekte dun. De udvalgte dun kendes bedst som ”four-flake dun” og ”duvet neuf”. Og det er de dun, der er det unikke bag Moncler Grenoble-jakkernes lethed og varmeisolation.

Køb Moncler Grenoble hos Axel

Blandt vores produkter finder du med garanti noget, som passer til din stil. Alle vores varer er udvalgt nøje ud fra et eksklusivt, moderne design og høj kvalitet, og vi opdaterer hele tiden udvalget for at leve op til det, der er moderne lige nu. Med en let jakke fra Moncler Grenoble, som består af eksklusive gåsedun, kan du med sikkerhed holde varmen til vinter. Men ud over jakkerne kan du også finde smarte sweatshirts, sko og T-shirts blandt vores sortiment fra Moncler Grenoble. Du kan med sikkerhed finde styles, som du vil kunne bruge mange år frem, både fordi de er moderne, men også fordi der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe.