END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Chinos

Vælg Brand

  • 6 Varer fundet

Militærdragten, der overtog modeverdenen

Chinos til mænd har sit udspring i militæret. De kom første gang på tale under den spansk-amerikanske krig i Filippinerne. Bukserne var lavet af letvægtsbomuld og derfor lette at bevæge sig rundt i under krige. Alle uniformerne blev produceret i Kina. Betegnelsen kommer fra den spanske slang oversættelse af ”China”. Efter krigen blev bukserne blot mere populære, grundet deres afslappet, men stadig klassiske look. Chinos blev et grundlæggende symbol i det nye ”afslappet look”, som de amerikanske collegestuderende grundlagde i 1950’erne. Bukserne blev dengang ofte båret sammen med en sportsjakke, en hvid t-shirt og et par afslappede sneakers.

Chinos, buksen til mænd der kan bruges til alle formål

Chinos til herrer kan bruges til alle slags formål, om det skulle være en stille søndag i stuen, til de finere middage og til sportsarrangementer. Buksens alsidighed gør den til en nødvendighed i enhver moderne mands garderobe. Oftest bliver chinos til mænd brugt til at pifte det normale outfit lige en tand op, ved at være en finere buks end et par jeans. Det er derfor et perfekt match med andet afslappet tøj som fx, en basic hvid T-shirt eller en normal crewneck sweatshirt. Derudover ser man flere og flere iklæde sig chinos til finere og større arrangementer, hvor deres egenskab er at dresse sit ellers meget fine tøj en anelse ned. Derfor er chinos til herrer en nødvendighed for alle, uanset om man er vant til at gå i mere afslappet tøj eller om man er vant til at gå rundt i jakkesæt.

Komfort over alt andet

Komforten i buksen er dets altoverskyggende bedste element. Vi har samlet de bedste produkter, baseret på komforten og pasformen, på markedet. Vores chinos til mænd er altid dobbelt trådet, hvilket påvirker komforten og pasformen fortrinligt. Du vil derfor altid føle dig komfortabel og bevægelig når du har bukserne på. Du kan med chinos til herrer nemt kombinere komfort og pæn stil. Bukserne passer til alt uanset hvilken type du er, og om sommeren kan du føre stilen videre i et par chino shorts.

Udvid din garderobe med et par Chinos til herrer fra Axel.dk

Uanset hvilken garderobe du er vant til at gå i, vil du aldrig komme til at fortryde ejerskabet af et par chinos til herrer. Vi har hos Axel.dk udvalgt den bedste kvalitet, samt mest moderne farver. På den måde er du altid i stand til at kunne føle dig komfortabel under hverdagens gerninger, alt i mens du har looket på plads. Det kan være svært at finde den rigtige pasform på buksen og derfor står vi altid til rådighed for at vejlede dig omkring, hvilken størrelse der vil passe perfekt til dig. Se vores store sortiment på Axel.dk. Vi gør vores ypperste for at kunne udøve den bedst mulige service.