END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Paul Smith mainline

Paul Smith Maineline
Paul Smith
Paul Smith Maineline

Vælg Kategori

  • 34 Varer fundet

Luksustøj fra Paul Smith

Det luksuriøse og eksklusive tøjbrand blev startet i 1979 af Britten Paul Smith, hvoraf brandets navn også kommer. Det blev skabt med den vision, at han ville give det klassiske moderne look et nyt twist. Det tøj, der bliver skabt, er farverigt og fuld af kreativitet, og det stammer fra Paul, som også selv står bag designet. Tøjet bliver skabt som en blanding af gamle traditioner med et tvist af det moderne design. Det betyder, at brandet hver sæson skaber klassiske skjorter, bukser, T-shirts og smarte blazere, som alle har den klassiske Paul Smith-kant, brandet er kendt for.

Andet en bare tøj

Når tøjet skal designes, finder brandets designere inspiration fra alt, hvad de kan finde omkring i verden. Inspirationen kan bl.a. komme fra både kunst, natur, byliv og tidligere kollektioner. Alt der bliver designet har kant, som kan bestå af fede print med tvist af humor, uden at det bliver alt for meget. Du kan bl.a. finde fede ensfarvede T-shirts med print i mange farver og forskellige materialer. Alt hvad der bliver designet, er ikke bare tøj. Kollektionerne består også af forskellige accessories og sko. Både tøj, sko og accessories henvender sig til den moderne mand, som ikke er bange for at skille sig ud fra alle andre. Det betyder, at produkterne kan findes både i high-end på den moderne catwalk og i bylivet hos mange forskellige befolkningsgrupper.

Smart til alle anledninger

Med tøjet kan du let sammensætte din stil, så det passer til forskellige anledninger. Du kan sætte tøjet sammen, så du er mere afslappet, eller du kan lave et mere hverdagsagtigt look med et par jeans og en T-shirt. Men du kan også sætte dit tøj sammen, så du har og en moderne T-shirt og en fed blazer og på den måde giver hverdagslooket et pift. Mange mænd kan have svært ved at have for mange farver i deres tøj. Men med et item fra Paul Smith er det meget lettere, da designet ikke er alt for voldsomt, men stadig farverigt. Paul Smith laver både jumpsuits, bukser, trøjer, bælter og alt, hvad du kan forstille dig.

Køb tøj fra Paul Smith hos Axel.dk

Hos Axel har vi et stort udvalg af fedt og moderne tøj til manden, der går op i kvalitet og design. Vi har altid et bredt sortiment med alt, hvad du skal bruge i din garderobe. Vi går op i kvalitet og design og sørger altid for, at vores sortiment er opdateret efter modens nyeste trends. Mangler du en ny trøje eller et par nye jeans, så kan du helt sikkert finde det blandt vores tøj fra Paul Smith. Tjek vores udvalg ud, og pift din garderobe op med klassiske items med et tvist i både designet og i farvevalget. Er du på udkig efter noget nyt tøj, men du er i tvivl om størrelsen eller andet, så er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice eller besøge os i vores fysisk butik. Vi er altid klar til at give dig den bedste service.