END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Jakkesæt er must haves i herregarderoben

Man behøver vist ikke spørge det modsatte køn mere end en gang, når det kommer til, hvad det mest sexede en mand kan bære, er. Der er nemlig ingen tvivl om, at de vil sige et jakkesæt. En rigtig James Bond stil vil fange alle de kvindelige beundreres blik. Men det er ikke det eneste, det kunne bruges til. Har du en hverdag, hvor møder og formelle events fylder en del? Så er det lige netop et jakkesæt, du skal have dig, og her er det vigtigt at pointere, at man ikke kun behøver et sæt. Dette formelle puds vil få dig til at fremstå som en mand, der er seriøs og i kontrol, når det kommer til hele situationen. Det giver selvtillid, selvsikkerhed og elegance, der ikke kan sammenlignes.

Kombiner din habit som du vil

Du behøver ikke kun bære din habit med en skjorte, et slips og fine sko. Dette er flot til formelle anledninger. Du kan sagtens tage en basic t-shirt og et par sneakers på til, hvis det er en lidt mere uformel anledning, du mangler et sæt tøj til. På den måde har du stadig looket med en flot habit uden at se for fin ud. Det gode ved en habit er, at den består af flere dele. Hvis du kun har lyst til at tage jakken på, så gør da bare det! Du kan nemt og enkelt bære et par jeans til for at gøre looket mere rå med et klassisk twist. Der er ingen grænser for, hvordan du kan kombinere sættet. Det handler bare om at være kreativ. Hos Axel finder du mange forskellige slags fra mærker som Tombolini, Paul Smith og Tiger of Sweden. Vi har et bredt udvalg, så du har muligheden for at finde netop det sæt, der passer bedst til dig.

Få det klassiske look med et jakkesæt

Et jakkesæt er et must have for både den moderne og klassiske mand. De førende modehuse sætter en ære i at designe jakkesæt til den stilfulde mand, og har du ikke allerede en klædelig en i garderoben, er det bestemt på tide at få investeret i en.

 

Med over 100 år i herremoden har de store mode-firmaer med sikkerhed forstand på den rigtige stil, snit, tekstiler og hvordan du bærer dit jakkesæt stolt frem. I Axel finder du dem fra de allerbedste mærker, som er garant for kvalitet og enestående design. Mange mænd har deres favoritmærke, og det skyldes, at de forskellige mærker har bestemte pasformer og kvaliteter, eller også handler det ganske enkelt om image.

Køb et jakkesæt online hos Axel

Et suit ligger oftest i den tunge ende af prisskalaen og skal derfor ikke udskiftes så ofte. Så køb et klassisk sæt, der kan holde mange år frem i tiden. Hos Axel finder du altid et stort udvalg af elegant tøj, som kan bruges både på kontoret og til de finere lejligheder. Om du skal til bryllup, i byen eller bare ønsker et lækkert jakkesæt til arbejde, så har Axel helt sikkert noget for dig. Kig lidt videre i webshoppen eller kom forbi en af vores forhandlere og prøv et jakkesæt på. Der er også rig mulighed for at pifte dit jakkesæt op med accessories, f.eks. med en lommeklud og butterfly, når det skal være eksklusivt eller nogle smarte smykker

Personal tailoring a'la carte

Axel præsenterer et koncept, hvor du har mulighed for at designe dit eget jakkesæt ned til mindste detalje - alt fra metervare og farve til inderfoer og knaphulssyninger – der syes efter dine præcise mål. Med kyndig råd og vejledning får du en enestående chance for at tilføje din egen personlige stil og skabe et individuelt look til et kvalitetsjakkesæt til under halv pris. Udvalget af metervarer tæller 350 forskellige - heriblandt nogle af de bedste italienske fabrikanter som Cerrutti, Loro Piana, Guabello, Angelico, Scabel, Vitale Barberis m. fl. Der er således utallige muligheder – om du ønsker jakke, bukser eller begge dele! Læs mere her.