Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Paul Smith Accessories

Paul Smith Accessories
Paul Smith
Paul Smith Accessories

Vælg Kategori

  • 66 Varer fundet
48 af 66 Produkter

Bliv inspireret af vores udvalg af tilbehør fra Paul Smith

Paul Smith er en britisk designer, som er anerkendt for sin særlige kreativitet, som kombinerer tradition og moderne tendenser i designet. Han åbnede sin første butik i 1970, og i dag har han over 300 butikker. Siden han åbnede den første butik, har han kreeret den ene efter den anden kollektion, som er gået rent hjem hos forbrugerne verden over. Paul Smith beskriver sine designs som ’klassisk med et twist’. Den definition kan vi kun tilslutte os hos Axel. Designet kombinerer nemlig en moderne stil med et mere formelt design, hvilket gør, at designet adskiller sig fra mange andre designerbrands på markedet.

Stort udvalg af forskellige accessories

Paul Smith har designet meget forskelligt tilbehør til den moderne mands gaderobe. Fælles for dem alle er den britiske strejf af humor, som tydeligt sætter sit præg på alle hans kollektioner. Hans produkter er ofte meget farverige og kombinerer mange forskellige mønstre og motiver, hvilket tilfører det klassiske look noget kant. Paul Smiths legende og moderne stil afspejles i kollektionernes regnbuestribede designs, strømlinede former og stof med raffinerede detaljer. Vores brede udvalg består også af slips, manchetknapper, tasker, covers og hatte. Tilbehøret adskiller sig fra alt andet på markedet, både i forhold til design men også i forhold til den altid høje kvalitet af materialer. Hos Paul Smith er de nemlig ikke bange for at leje med farverne, og han introducerer farver og sjove mønstre som en fast del af enhver mands gaderobe. Du kan skabe dit helt eget unikke look ved at tilføre farverigt tilbehør, så lad dig inspirere af vores store sortiment her på siden.

Paul Smith strømper, tasker eller manchetknapper

Hos Axel finder du et stort udvalg af Paul Smith sokker. Sokker behøver ikke være sorte og kedelige. Så uanset om de er stribede, plettede eller mønstrede, så giver Paul Smith bløde bomuldsstrømper den perfekte farveindsprøjtning, som tilføjer liv og farve til ethvert klassisk outfit. Blandt sortimentet har vi også Paul Smith tasker, som er designet i 100 % kalveskind. De har funktionelle rum og sidelommer, kombineret med unikke designdetaljer såsom de klassiske striber. Taskerne er derfor både funktionelle og smarte. Vil du spice dit businesssuit op, så kan du med fordel tilføje et par Paul Smith manchetknapper. De er perfekte til at tilføre noget kant til et ellers meget formelt udtryk. Du finder motiver som biler eller cykler, som alle er præget med Paul Smiths kendetegn: de klassiske striber. Med accessories fra dette brand kan du skille dig lidt ud fra mængden og få noget farve ind i hverdagen.

Køb accessories online

Brug de fede accessories fra Paul Smith som et farverigt statementpiece, som sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Hos Axel kan vi ikke få nok af dette britiske brand. Vi har udvalgt de fedeste styles fra Paul Smith, så du finder med garanti noget, der falder i din smag. Når du køber Paul Smith hos Axel får du altid en god service og hurtig levering. Har du brug for hjælp i forbindelse med dit køb, så kan du altid spørge vores kompetente medarbejdere til råds, som står klar til at hjælpe dig.