Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Om AXEL

Den første Axel butik slog dørene op i Aarhus tilbage i 1993 med en ambition om at ekvipere stilbevidste mænd med eksklusivt designertøj fra de førende modehuse i verden. Idéen om at samle såvel klassisk som high fashion designertøj fra verdens metropoler under ét tag blev vel modtaget af de aarhusianske mænd, og efter 15 års erfaring med butikken på hjørnet af Sct. Clemens Stræde og Maren Smeds Gyde i Aarhus, fik hovedstaden i 2009 også sin version af Axel, som er placeret centralt i København på hjørnet af Gammel Mønt.
I Axel er alt fra tidstypisk minimalisme over klassisk mainstream til high fashion repræsenteret i det eksklusive udvalg, hvor stil og klasse ikke blot er et krav men en selvfølgelighed. En selvfølgelighed, der igennem årene har givet genlyd i den danske modebranche og gjort Axel kendt som en af den eneste af sin slags. Axel er således en af de få herretøjsbutikker i Danmark, som kan tilbyde et så bredt, eksklusivt og internationalt udvalg af designere – et udvalg, der tæller blandt andre Paul Smith, Kenzo, Moncler, Dsquared2. Alle er de designer labels, som på hver deres måde har sat deres præg på den internationale modescene, og som ikke enhver butik kan hente hjem til sit sortiment. Dette er i sig selv et kvalitetsstempel, der vidner om, at Axel er placeret i den absolutte elite inden for herretøjsbutikker. Et andet kvalitetsstempel, som vidner om Axels høje klasse, blev sat i 2010, da Axel af aoa.dk blev kåret til året herretøjsbutik i Aarhus.

Cremen af herremode

Axel er for manden, for hvem kvalitet, luksus og god stil går hånd i hånd. For feinschmeckeren, som ikke vil gå på kompromis i sin stræben efter det sofistikerede og pompøse. For businessmanden, som ønsker at repræsentere sig selv på bedste vis og for manden, der hele tiden vil følge med tendenserne. Axel har altså en bred appel hos de 25-45 årige mænd, som gerne betaler lidt ekstra for at få fingrene i cremen af såvel den internationale som danske herremode.

I Axel er der sat ekstra tid af til den enkelte kunde, og du kan få kyndig vejledning i at fylde din hverdags-, arbejde- og festgarderobe op med eksklusivt designertøj. Ekspedienterne i Axel er alle branchekendte og ved om nogen, hvad der rører sig i modeverdenen. Axel er en del af den landsdækkende Kaufmann-kæde, hvis historie går helt tilbage til 1908. I Kaufmann er både kundeskaren, spændvidden i såvel udvalg som priser noget bredere end i Axel.