END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Tramarossa

Tramarossa
Tramarossa
Tramarossa

Vælg Farve

  • 16 Varer fundet

Sartoria Tramarossa jeans til herrer

Brandet blev grundlagt i 1967 af manden Urbano Chemello, som havde studeret til skrædder samt stødt på det fantastiske denimstof, hvorefter han besluttede sig for at lave Sartoria Tramarossa jeans til mænd. Selve perioden hvori firmaet startede, var det de kendte sportsjeans og ellers almindelige, casual jeans, der var de mest populære hos forbrugerne. Derfor blev deres produkter ikke værdsat øjeblikkeligt, men det skulle laves om på. I 2003 kom Urbano Chemellos sønner til roret, hvor de sørgede for at feje idéen om et par almindeligt skræddersyede jeans ind under gulvtæppet for at kunne sætte fokus på et par jeans af udsøgt, italiensk kvalitet, som kunderne ville blive vilde efter - og det lykkedes for dem!

Perfekt pasform og udsøgt kvalitet - jeans til mænd

I dag er det de tre brødre, Roberto, Paolo og Luigi, der styrer firmaet, som alle står for de forskellige funktioner i virksomheden. Det er især Paolo, der skiller sig ud, da han hovedsageligt står for selve stilen på Sartoria Tramarossa jeans, og det har han gjort lige siden begyndelsen. Desuden er han med til at realisere de forskellige kollektioner af Sartoria Tramarossa jeans år efter år. Selve kreationen, produktionen og leveringen af disse jeans til mænd sker i midten af den italienske region Veneto, som er en af de allervigtigste di-strikter inden for produktionen af jeans til mænd på verdensplan. For firmaet har ”Made in Veneto” meget stærk værdi for dem, da det definerer deres kultur og produktionen.

Nyd de italienske finesser med Sartoria Tramarossa

Det fantastiske ved jeans er, at det er en tidsløs trend, som vi er sikre på aldrig går af mode. Uanset hvor mange smarte bukser, der bliver designet, vil jeans altid være super populære hos mænd. Det er også praktiske og elegante, og de bruges til mange flere ting i dag, end de gjorde engang. I dag kan man nemt peppe et par jeans op med en smart blazer, en pæn skjorte og et par nye sko. Der er ingen begrænsninger, når det kommer til jeans! Sartoria Tramarossa har her formået at skabe et par jeans, som har den mest udsøgte italienske kvalitet med en masse fine finesser, der gør bukserne helt unikke. Med et par bukser fra Sartoria Tramarossa er du sikker på at få et par jeans, der er holdbare og tidløse.

Køb jeans fra Sartoria Tramarossa online hos Axel.dk

At shoppe tøj online er en fantastisk ting. Du bestiller det produkt, som du ønsker at købe, og så kommer det med posten - og du skal ikke løfte en finger. Forestil dig at bestille et par jeans fra Sartoria Tramarossa online og modtage dem i løbet af få dage. Hvilken god følelse er det ikke lige? Det synes vi i hvert fald hos Axel, og derfor har vi fyldt vores lager med deres lækre produkter. Du har også mulighed for at komme forbi en af vores butikker og prøve et par Sartoria Tramarossa jeans på. Det kunne jo være, at du havde lyst til et par med det samme. Vi står klar til at tage imod dig i butikken.