END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
The Essentials

AXEL's guideline med udvalgte essentials som passer ind i enhver mands garderobe.

  1. Den basic t-shirt
  2. De hvide sneakers
  3. Crewnecks & Hoodies
  4. Dress skjorten
  5. Jeans
  6. Overshirts
  7. Overgangsjakken
  8. Hverdagsskjorten
  9. Den casual blazer
  10. Chinos

1. Den basic t-shirt

En basic t-shirt er i alt sin enkelthed en t-shirt uden for mange detaljer og i simple farver som hvid, sort, grå og navy. Med dens enkelthed er der et hav af forskellige måder at bruge den på - for sig selv under en blazer eller som et led i en lag på lag effekt. En basic t-shirt er derfor et helt oplagt element i en hver mands garderobe.

2. De hvide sneakers

De hvide sneakers er nok de vigtigste sko at have i skoskabet, da de fungerer til det hele. Til hverdagen giver de et perfekt casual look stylet med et par jeans eller chinos. Det er også blevet helt okay, at hive dem på til jakkesættet frem for den klassiske dress sko, for at give et lidt mere sporty afslappet look.

3. Crewnecks & Hoodies

Findes der en bedre følelse end at trække i ens yndlings hoodie eller crewneck efter en lang arbejdsdag, eller når tingene bare skal være lidt ekstra afslappet.  Det er derfor vigtigt at finde den helt perfekte sweatshirt til dit behov. Så om du er til fullprint eller en ensfarvet sweatshirt, er en ting helt sikker - det er et must have i garderoben.

4. Dress-skjorten

Der kan engang imellem være behov for at klæde sig ekstra pænt på, derfor er det også vigtigt at have en ordentlig dress-skjorte i garderoben. En klassisk hvid eller lyseblå skjorte går man aldrig galt i byen med, og vil passe til de fleste blazere og jakkesæt.

5. Jeans

Et par gode jeans er et uundværligt element i ens garderobe. Jeans er fantastiske som et casual hverdagselement, men kan også sagtens bruges til pænt brug. Vi vil altid anbefale at man har en god mellemblå denim vask, da den er super alsidig og kan bruges til næsten alt.

6. Overshirts

Hvad er en overshirt? Overshirten er en skjorte, typisk i en kraftigere kvalitet. Den bruges ofte som ekstra lag oven på et andet stykke tøj - deraf navnet overshirt. Brug den som alternativ til en blazer til pænt brug, eller som en let jakke i foråret og sommeren. Det fantastiske er ved en overshirt er, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at bruge den på - det er helt op til dig selv.

7. Overgangsjakken

Softshell, overgangsjakke, skaljakke - kært barn har mange navne, men en ting har de alle til fælles, man bør altid have en letvægtsjakke i tøjskabet, som mere eller mindre kan bruges hele året rundt. Der skal gerne være mulighed for, at kunne have et ekstra lag under fx en sweatshirt eller en strik til de lidt koldere perioder.

8. Hverdagsskjorten

Hverdagsskjorten er ofte en skjorte, man vil have uden på bukserne. Den kommer i et hav af forskellige kvaliteter, så som den klassiske buttondown skjorte i en oxford kvalitet eller denim skjorten. Mulighederne er mange, men disse to udgaver er i vores optik de absolut vigtigste at have i sin garderobe.

9. Den casual blazer

Den casual blazer er også helt essentiel at have i garderoben, da den kan bruges til mange anledninger - både større fester eller en tur i byen. Vi vil helt klart anbefale, at man kigger efter en blazer med et lidt mere afslappet italiensk udtryk, så som bløde skulder og påsyet lommer og gerne lidt kort i modellen. Denne type blazer passer perfekt til t-shirt og sneakers, men kan sagtens dresses up med skjorte og slips.

10. Chinos

Chinos, også kendt som lærredsbukser, er nok den anden type buks udover jeans, som du ikke bør undvære i tøjskabet. De fungerer super som et supplement til den løse blazer med det ofte klassiske og lidt pænere udtryk. Chinos kan også sagtens bruges til mere afslappet brug stylet med en sweatshirt eller t-shirt.