Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Belstaff

Belstaff
Belstaff
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Belstaff

Nu kan du få fingrene i lækre designs fra det luksuriøse brand Belstaff her på Axel.dk. Brandet Belstaff blev grundlagt helt tilbage i år 1924, hvor deres specielle vandafvisende materiale ”wax cotton” gav dem den første succes. Siden da er der sket rigtig meget for det engelske brand, der især er kendt for sine jakker, læderjakker og veste lavet i cool og ikke mindst meget slidstærke materialer. Inspirationen kommer blandt andet fra Italien og dette lands meget store ekspertise inden for produktion af læder og andre rå materialer. Nok netop derfor befinder brandet sig i sin helt egen liga og forsyner den dag i dag mange prominente mennesker verden over med cool læderjakker og andre spændende designs.

Belstaff læderjakke – en anerkendt klassiker

I virksomhedens spæde dage, var målet at designe holdbart og eksklusivt tøj til motorcyklister i England. Kravet var, at læderjakkerne skulle være beskyttende og ikke mindst meget slidstærke. I dag er det dog mere sandsynligt at se læderjakker fra Belstaff i modeugen i Milano end på en motorcyklist. Deres læderjakker har nemlig vundet stor anerkendelse i rigtig mange lande for deres helt unikke og rå design. Ikke mindst blandt kendisser over hele verden er jakkerne populære, og personer som selveste David Beckham, Sarah Jessica Parker og Tom Cruise har hang til at pryde sig med Belstaff læderjakker både på den røde løber og i mere private sammenhænge.

Belstaff jakker i Hollywood-produktioner

Brandet har så at sige vundet stor anerkendelse rundt om i verden og er blevet til et high-end designer-brand med stor popularitet i blandt andet Hollywood. Belstaff jakker ses efterhånden også i rigtig mange store filmproduktioner, hvor de rå jakker har været med til at give kant og karakter til diverse hovedroller. På listen af film, som Belstaff har leveret jakker til, ses blandt andet The Aviator, Ocean’s Twelve, Twilight, Harry Potter, Mission Impossible og mange flere. Dette må i høj grad ses som en stor anerkendelse til det engelske brand, hvor kvalitet og gode materialer er meget vigtige nøgleord. Hos Axel.dk kan du finde din favorit fra det meget anerkendte mærke i dag.

Køb din Belstaff jakke til herrer her

I dag er brandet ejet af italienske Manuel Malenotti, der i høj grad har været med til at give brandet et rigtig cool italiensk twist. Manuel Malenotti fører brandet videre med filosofien ’there is no future without the past’. På den måde bibeholder Belstaff jakker og læderjakker sine engelske rødder og ikke mindst sjæl dog samtidig med, at virksomheden er tilført den italienske kreativitet, passion såvel som sans for gedigent kvalitetslæder. Her på siden forhandler vi et godt udvalg af varer fra dette skønne brand. En læderjakke fra Belstaff vil hurtigt blive en favorit i enhver mands garderobe og komplementere mange andre designs. Hos Axel.dk leverer vi dine varer helt gratis, så længe du bestiller for over 300 kr. Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage sender vi tilmed samme dag, så du har din vare så hurtigt som muligt. Velkommen til shopping hos Axel.dk!