END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Kenzo

KENZO
Kenzo
KENZO

Vælg Kategori

  • 1 Vare fundet

Spørgsmål og svar

Hvordan er Kenzo i størrelsen?

Det varierer fra style til style, hvordan Kenzo er i størrelsen. Sørg for at tjekke størrelsesguiden eller beskrivelsen på den enkelte style, for at være sikker på at vælge den rigtige størrelse.

Hvad betyder Kenzo?

Kenzo er efternavnet på den japanske modedesigner, Kenzo Takada, som i 1970 fik plads på den internationale modescene med sit luksuriøse tøj, sko og accessoires.

Hvor kan man købe Kenzo?

Du kan købe Kenzo her hos Axel. Både online og i vores butikker kan du se vores brede udvalg af det eksklusive tøj og accessories til mænd.

Kenzo - eksklusivt tøj til mænd

Når man hører om Kenzo, er man ikke i tvivl om, at det er et mærke for den mere luksuriøse mand. Det er kendt som et af de absolut mest kreative brands inden for den luksusbetonede franske modebranche, og der er to ord, som går hånd i hånd for dem: eksklusivitet og luksus. Det samme gælder selvfølgelig deres tøj og accessories, som er i en klasse helt for sig. Her får du høj kvalitet sat sammen med en masse fede styles, der giver dig et mere sofistikeret og elegant look. Man må sige, de kan det der med farver. De eksperimenterer konstant med nye mønstre, snit og prints, og deres unikke farvesammensætninger er med til at ramme plet i enhver modebevidst mand - for ikke at glemme den skønne kvalitet. Kenzo er uden tvivl et mærke, du bare må eje tøj fra.

Opgrader din hverdagsstil med en Kenzo T-shirt

En Kenzo T-shirt er en behagelig og let beklædningsgenstand. Den er hurtig at vaske, og for mange mænd er det nærmest et samleobjekt i dag. Dette er absolut det bedste mærke, du kan vælge at købe T-shirts fra, hvis du ønsker at opgradere din hverdagsstil. Det er ligegyldigt, om du er til det afslappede eller det mere luksuriøse - du finder det hele lige her hos Axel.dk. Deres farvestrålende udvalg af T-shirts er næsten ikke til at stå for, og vi har sørget for, du ikke får lov at undvære nogle modeller for at sikre dig den bedste mulighed for at sætte det smarteste og mest luksuriøse outfit sammen. Så gør et godt køb med en Kenzo T-shirt i et lækkert design, der helt sikkert vil pifte dit hverdagsoutfit op til et helt nyt niveau.

Få varmen og se smart ud med Kenzo strik

Det hele startede tilbage i 1970, hvor japanske Kenzo Takada gjorde sit indtog på den internationale modescene. Her solgte han sit håndlavede tøj i en butik i Paris til de parisiske kvinder, og seks år senere fik mærket navnet, det har i dag. Siden da er det blevet et højt respekteret modehus, som for alvor slog deres status fast som et af verdens mest eksklusive brands i 1993, da de blev en del af den prestigefyldte LVMH Group. I dag er du så heldig at kunne købe alt muligt tøj, sko og accessories fra dette mærke - desuden er mærket kendt for konstant fornyelse. Se blandt andet deres lækre Kenzo strik, der garanteret vil holde dig varm en kølig forårsaften og samtidig gøre dit outfit ekstra smart. De er elegante, eksklusive og har et luksuriøst touch over sig. Køb din nye Kenzo strik her hos Axel.dk.

Køb eksklusivt tøj fra Kenzo online hos Axel.dk

Som en af de få modetøjsbutikker i Danmark kan Axel tilbyde et eksklusivt udvalg af designertøj til mænd fra førende modehuse i verden, og vi sætter en ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på, som ikke går på kompromis med god stil, ypperlig kvalitet og luksus. Stol på os, når vi siger, du skal udforske udvalget af tøj fra Kenzo online - det er et lækkert og fint mærke, der laver kvalitetstøj i særklasse. Med tøj fra Kenzo er du med på den nyeste mode, som ses på den store internationale modescene.