END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Hestra

Hestra
Hestra
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Hestra

Til efterår og vinter er handsker en meget vigtig del af garderoben. På denne side finder du vores udvalg af handsker fra svenske Hestra. De har specialiseret sig i produktion af lige netop denne type beklædning, og de er tilmed en af verdens førende inden for feltet. Med hovedsæde i det smålandske højland har virksomheden rig mulighed for at teste deres produkter i det helt rette element. Dette har resulteret i nogle af de aller bedste handsker, der findes på markedet i dag. Mange skiløbere har lige netop dette mærke som deres foretrukne, når det kommer til beskyttelse af hænderne. Derudover findes handskerne også i smarte designs, der kan bruges i hverdagen, og som kan komplementere vinterens overtøj.

Hestra handsker i top kvalitet

Hestra producerer i dag omkring 2 millioner par handsker hvert år, og målet er altid det samme – kvalitet, kvalitet og atter kvalitet. Virksomheden er et familieforetagende, der blev startet af Martin Magnussen & Co. De så et hul i markedet for produktion af ægte kvalitetshandsker med et lækkert og funktionelt design. I Skandinavien er der brug for beskyttelse af hænderne mod kulde en meget stor del af året, og derfor er det helt essentielt at gå efter absolut top kvalitet. Hestra handsker fås i mange lækre materialer som eksempelvis læder og strik samt en kombination af disse. Her på siden finder du vores store udvalg af designs fra dette populære svenske brand.

Hestra luffer til de kolde dage

Når kulden nærmer sig, opstår behovet for at have et par lækre luffer at stikke hænderne i. På Axel.dk finder du lækre luffer fra Hestra, der er praktiske, og som med garanti holder kulden ude samtidig med, at de er lavet i et lækkert design. Et par luffer behøver hverken at være store eller klodsede, men fås som her fra Hestra i cool farver og i forskellige former. Vil du være godt klædt på til vinter er luffer fra Hestra et rigtig godt valg. Her på siden kan du gøre et godt køb, og ofte kan du finde vores lækre designervarer på tilbud. Klik rundt på siden for at finde de luffer, der passer til dit outfit i dag.

Unikke Hestra læderhandsker

Læderhandsker fra Hestra er et must have for den kvalitetsbevidste mand, der går op i både mode og funktionalitet. Læderhandsker fra dette mærke er fremstillet i det lækreste kvalitetslæder, og de vil med garanti holde hænderne varme mange sæsoner fremover. Hestra læderhandsker fås også med for af lækker blød uld, hvilket gør dem utrolig behagelige at have på – selv en kold vintermorgen. Hvis du er ude efter nogle af verdens lækreste handsker, luffer eller vanter, kan du med fordel vælge et par fra dette svenske mærke – vi lover at kvaliteten er helt i top! Hvis du bestiller allerede i dag modtager du dine varer inden for 1-3 arbejdsdage. Vi sender tilmed gratis, når du bestiller for over 499 kr. Så kan du blive godt klædt på! Velkommen til shopping hos Axel.dk.