END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Maison Kitsuné

Maison Kitsnue
Maison Kitsuné
Maison Kitsnue

Vælg Kategori

  • 29 Varer fundet

Maison Kitsuné – eksklusivt tøj til herre

Hos Axel finder du et bredt udvalg af eksklusive styles fra Maison Kitsuné. Der er ingen tvivl om det franske tøjmærke emmer af kvalitet og stilfuldt design. Her finder du herretøj i absolut verdensklasse, hvor der både er kræset for detaljen og taget højde for komfort. Maison Kitsuné er kendt over hele verden for deres eksklusive tøj til herre, og derfor er vi hos Axel stolte over, at have dem på hylderne hos os. I det brede udvalg finder du blandt andet Maison Kitsuné sweatshirts, som du kan finde i flere forskellige farver. De lækre sweatshirts kan både bruges til en afslappende hverdag, men du kan også vælge at sætte dem sammen med et par habitbukser til pænere brug. Vi er i hvert fald sikre på, at du ikke fortryder dit valg, hvis du får lyst til at prøve Maison Kitsuné.

T-shirts designet i balance mellem tradition og moderne tankegang

Maison Kitsuné t-shirts er kendetegnet med et logo eller print af en ræv, som på japansk betyder Kitsuné og derved er navnet til virksomheden opstået. Ræven skal symbolisere alsidighed, som er én af tankerne bag det eksklusive brand. Deres stilsikre og enkle styles skal nemlig kunne passe ind i enhver mands garderobe. Sweatshirts og t-shirts fra Maison Kitsuné passer perfekt til et par jeans til hverdag. Opdater din garderobe med en Maison Kitsuné t-shirt og fremstå velklædt. T-shirts er noget af den beklædning, vi bruger allermest, og derfor kan det være en ekstra god ide at investere i en god kvalitet og stilfuldt design, som kan bruges igen og igen. Se de lækre Maison Kitsuné t-shirts herover.

Storytelling gennem stilfuldt design

Den britiske designer som både har arbejdet sammen med Louis Vuitton, Givenchy and Fenty, har nu officielt indtaget den store modescene som kreativ direktør for det eksklusive herretøjsbrand Maison Kitsuné. Hans navn er Marcus Clayton, og til dagligt arbejder han i Paris med de forskellige kollektioner som kommer ud i løbet af sæsonen. Det eksklusive tøjbrand blev lanceret i 2002, og der findes i dag mere end 39 butikker fordelt udover hele verden. Claytons rolle som kreativ direktør bliver i høj grad at styrke virksomhedens DNA og deres Paris-Tokyo inspireret design. Udforsk hele vores udvalg fra Maison Kitsuné, og find dine favoritter fra det eksklusive brand.

Køb eksklusivt tøj fra Maison Kitsuné online hos Axel

Vi forsøger altid at have det bedste udvalg fra de bedste brands indenfor herremode, og derfor bliver vores sortiment løbende opdateret, så du med garanti kan finde noget som, falder i din smag. Vores dygtige medarbejder udvælger udelukkende styles i den højeste kvalitet og eksklusivt design, som passer ind i vores univers. Hos Axel er vi vilde med brands, som leverer styles der kan bruges sæson efter sæson, og derfor er vi særlig stolte over at have Maison Kitsuné på hylderne. Du kan både finde både shoppe online på Axel.dk eller komme forbi din lokale Axel butik, og blive guidet af vores venlige personale som altid står klar til at hjælpe dig.