END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage

Closed

CLOSED
Closed
CLOSED

Vælg Kategori

  • 19 Varer fundet

Closed jeans - Made in Italy

Closed er lækkert design og små detaljer. Mærket skaber ren kvalitet og det underspillede look. Brandet startede ud med denim og udvidede til hele kollektioner af forskellig slags tøj. Brandet sætter stor pris på deres kultur og arv. Folkene bag Closed elsker dagen i dag og sætter pris på dagen i morgen. Denim der er håndlavet i Italien siden 1978.

En venskabelig forretning

Closed er en familievirksomhed. Det er ikke bare et faktum, men også en del af brandets filosofi. De tre herrer Til Nadler, Gordon Giers og Hans Redlefsen tog en beslutning om kun at arbejde med folk de kan lide. Denne ånd har skabt deres filosofi siden skoletiden. Og den sikrer deres klare vision nu og i fremtiden. Både som forretningspartnere, ejer og venner. Som et team har de skabt en dynamisk vision af virksomheden: at altid skabe sofistikeret, høj-kvalitets design. Sammen med venner. Nu og i fremtiden. Virksomheden er konstant på udkig efter innovative idéer og det motivere virksomheden til hele tiden at sætte nye standarder.

Closed er høj kvalitet

Kombinationen af fransk fantasi, italiensk håndværk og tysk tradition er med i skabelsen af produkterne hos Closed. Målet er alt gå nye veje uden at miste sit fodfæste undervejs og at følge en æstetisk, høj-kvalitets tilgang til tingene. Hver eneste produkt er lavet med kærlighed og under gode arbejdsforhold. Lavet af venner og familie. Det giver i sidste ende et produkt af den højeste kvalitet, som kan skabe glæde hos forbrugeren i mange år frem.

Køb Closed jeans, strik, bukser m.m. online her

Hos Axel er den gode kvalitet også et must. Derfor passer Closed perfekt ind i vores sortiment. Det stilrene design i de enkle farver, grå, sort og blå passer perfekt ind i den skandinaviske garderobe. Her er det ikke farver der larmer, men derimod kvaliteten, snittet, pasformen og detaljerne, der bærer brandet frem.