Triwa

  • 0 Varer fundet

Triwa ur til mænd med stil

Triwa er et svensk brand, der har hovedkontor i Malmø. Alle deres ure bliver designet i Sverige, og det bliver gjort med en stor form for kreativitet og passion. Triwa er navnet på virksomheden, og det står faktisk for mere end det, der står. Det er nemlig en forkortelse af ”Transforming the Industry of Watches”. Selve filosofien bag Triwa er, at det skal være muligt at designe ure til både mænd og kvinder, og det skal gøres på en transformerende og anderledes måde med plads til en masse fine og eksklusive detaljer. Brandet vil rigtig gerne skille sig ud fra mængden, og det gør de ved at kombinere farver og materialer, som der ikke er blevet anvendt i lige så stor grad hos andre urmærker. Så hvis du gerne vil reflektere din egen individualitet og personlige stil på en kreativ og anderledes måde, skal du købe et Triwa ur.

Triwa ur - pålideligt og driftssikkert

Når du prøver et Triwa ur, vil du måske kunne mærke den lækre læderrem, og en tredjedel af urene har faktisk en organisk læderrem, som er fremstillet af en svensk mand ved navn Tärnsjö Garveri. Det er læder, der kommer fra svenske kvæg, og selve designsene er Triwas egne. Når du køber et Triwa ur, er du selvfølgelig velkommen til at skifte remmen alt efter, om du vil have en rem, der passer bedre til din stil, eller hvis du har gået så meget med uret, at remmen er blevet slidt. Ud over en læderrem i fantastiske kvalitet, får du også et urværk, som er driftssikkert og pålideligt. Det bliver bliver nemlig drevet af det japanske Miyota, og nogle af urene har endda indbygget kronograf. Noget super fedt ved et af disse ure er, at det er vandresistent. Derfor kan du både svømme og dykke med dem, uden at det tager skade. Smart, ikke?

Det ultimative stilikon - Triwa ure

Kvinder har oftere flere muligheder, når det kommer til accessories. Der er både armbånd, ringe, ure, halskæder og meget andet. Det er bare ikke altid en fordel. Som mand kan vi roligt bare koncentrere os om en lille detalje, og det er vores ur. Når du som mand går uden for døren, er dit ur nok det mest udtryksfulde smykke eller accessory, du kan bære. Når du har et ur på, som virkelig matcher dig og din stil, kan det være med til at udstråle både selvtillid, overskud og kontrol. Det gode ved ure er, at der findes et hav af forskellige modeller og endnu flere remme, som kan matches med det, så derfor har du masser af muligheder for at skabe din helt egen personlige urstil. Med et Triwa ur har du alle muligheder for at vise omverden, at du har styr på dit outfit.

Køb Triwa ur online hos Axel.dk

Et Triwa ur er til mænd, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvali-tet. Du kan finde det lige her i vores webshop, og du er også velkommen til at komme forbi for at prøve det på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.