Tintoria Mattei

  • 0 Varer fundet

Tintoria Mattei til luksuriøse mænd

Folkene bag det italienske brand Tintoria Mattei er helt bevidste om deres brand. Det er et afslappet og ”tag-livet-som-det-kommer”-mærke, som samtidig formår at engagere sig i det, der er vigtigt. Brandet er blevet grundlagt af unge studerende, som sammen rejser rundt i verden for at opleve og udforske. De bliver ved med at arbejde hårdt og stopper ikke bare op, hvis noget fanger deres nysgerrighed. De er meget fokuserede på, at man som mennesker skal passe på vores jord. Desuden skal man værdsætte ens omgivelser og de mennesker, man har omkring en. Derfor er Tintoria Mattei dedikeret til engagerede unge mennesker, opmærksomme på dem selv og andre, som udadtil kan virke en smule ”rodede” men som inderst inde har evnerne til at skabe noget godt.

Oplev høj kvalitet med Tintoria Mattei skjorter

Med Tintoria Mattei skjorter får du et stykke tøj med en kreativ historie bag både design og farver. Hele den kreative ånd bag brandet kommer fra et projekt kaldet ”COLOR”, som har rødder helt tilbage til starten men som stadig er til stede i udformningen af tøjet. Den bedste måde man kan gøre en skjorte mere personlig på, er ved selv at få lov at farve og designe den, og på den måde give den et måske mere unikt look, end hvis det var vintage. Selve idéen til projektet kom fra tanken om at lade kunderne selv farve deres skjorte helt fra bunden i den farve, de ønskede, og hvis de ikke syntes om det, kunne de bare farve den igen. Så når du køber Tintoria Mattei skjorter, får du noget helt personligt med dig hjem.

Tintoria Mattei - kvalitet ned i den mindste detalje

Når du køber en skjorte fra Tintoria-Mattei, får du ikke bare en hvilken som helst skjorte. Du får kvalitet for pengene. Disse skjorter kan købes i mange forskellige farver og model-ler, og der er virkelig ikke sparet på noget. Hver evig eneste detalje er overvejet helt ned til det dybeste sting, og designet er heller ikke tilfældigt. Du kan bruge disse skjorter i mange sammenhænge, om du så skal til fest eller til spisning hos svigerforældrene. De har en perfekt pasform og en endnu bedre kvalitet, som helt sikkert vil få dig til at føle, at du aldrig har lyst til at tage den af igen.

Køb lækkert og eksklusivt tøj fra Tintoria Mattei online hos Axel.dk

Brandet blev grundlagt i 2010 i en lille håndværksbutik i Brescia i Italien, hvor man i en kombination af kærlighed for traditioner og perfektion skabte tøjet fra Tintoria Mattei. Det er afslappet med en masser detaljer, som gør det helt unikt. Kom forbi en af vores butikker og prøv tøjet på. Du er også velkommen til at shoppe videre her på vores hjemmeside og se, om det måske er en af de lækre Tintoria Mattei skjorter, du skal bestille hjem i postkassen.