Son of a Tailor

Son of a Tailor
Son of a Tailor
  • 0 Varer fundet

Son of a Tailor - T-shirts til mænd

Firmaet Son of a Tailor blev grundlagt i 2013, og idéen var, som den stadigvæk er i dag, at man skulle have muligheden for at skabe sin egen perfekte T-shirt. Vi mænd køber så ofte T-shirts, der næsten sidder perfekt, og det skulle der laves om på nu. Efterhånden begynder man jo at tænke, om der måske lige kunne tilføjes et par ekstra centimeter i bunden, om man kunne gøre ærmerne en smule kortere, og om T-shirten måske kan fås i andre farver. Inden længe havde Jess Fleischer, som er grundlæggeren bag Son of a Tailor, gjort det til en mission for ham at gøre dette muligt for os mænd. Alle mænd skulle have muligheden for at lave sin egen, helt perfekte T-shirt til sig selv, som man ville gå med altid.

Få den bedste kvalitet med Son of a Tailor T-shirts

Deres online platform var den første i verden til at sælge disse berømte T-shirts, og nu kan du købe deres lækre Son of a Tailor T-shirts hos os. De ønskede kun at bruge de bedste materialer i den højeste kvalitet, og samtidig skulle det være det bedste organiske bomuld med mindst mulig slid. Efter at have få en masse aftaler i hus med forskellige partnere og samlet penge sammen gennem masser af arbejde og velgørenhed, blev Son of a Tailor T-shirts til en realitet, og derfor kan du i dag finde dem her hos Axel.dk. Vi er enige med Son of a Tailor om, at det er på tide, at der bliver sat mere fokus på selve T-shirten, da den helt naturligt er en fast del af en moderne mands garderobe.

Nyd den unikke facon med T-shirt fra Son of a Tailor

Med en basis T-shirt er du sikret en beklædningsdel til enhver anledning. Son of a Tailor har skræddersyet deres T-shirts til din krop, så du som mand kan være sikker på at opleve en unik pasform, der sidder godt både alene eller under en skjorte, cardigan eller blazer. Kombiner T-shirten med et par smarte jeans og et bælte, som giver et afslappet og elegant look, eller sæt den sammen med et par chinos og en blazer for at være klædt på til de lidt mere formelle events. I dag er T-shirten ikke beregnet som en undertrøje, som den blev brugt til tilbage i 1950’erne. I dag er det lige så meget et modesignalement, som det er en beklædningsdel. En T-shirt siger meget om din stil og personlighed, så vælg en fra Son of a Tailor!

Køb T-shirts fra Son of a Tailor online hos Axel.dk

Hos os finder du de mest eksklusive designere og deres udvalg af internationalt modetøj. De har alle sat deres præg på den internationale modescene, så du kan trygt shoppe hos os, hvis du ønsker de mest moderne kvalitetsprodukter på markedet. En af de populære brands er Son of a Tailor, som med deres fantastiske T-shirts har fået kæmpe succes. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv en T-shirt fra Son of a Tailor på, eller shop lidt videre på vores hjemmeside efter flere produkter. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og rådgive om de nyeste trends, hvis du behøver det.