Roveri

  • 0 Varer fundet

Italiensk kvalitet og håndværk fra Roveri

Er du til sko og støvler af høj kvalitet og eksklusive materialer? Så er det italienske modebrand Roveri formentlig noget for dig. Brand’et har eksisteret i mere end 200 år, og lige fra starten har de haft høje standarder for deres varer. Produktionen foregår i hjertet af byen Bologna i Italien, hvor disse ægte, klassiske sko og støvler bliver lavet i hånden helt fra bunden af de lækreste materialer som skind, ruskind og læder. Med Roveri er er tale om et brand, der i dén grad formår at få design og kvalitet til at gå hånd i hånd

Roveri sko og støvler til både hverdag og fest

Selvom Roveri i dag har mange kollektioner bag sig, er der dog fællestræk mellem alt deres fodtøj. For det første er der tale om sko og støvler af højeste kvalitet, og skønt designet varierer fra produkt til produkt, så holdes de dog alle i et pænt og samtidig råt look. Det er en designlinje, hvor den klassiske stil og det gode håndværk møder et mere afslappet og råt finish. Det betyder, at de er ideelle til både hverdag og fest og kan bruges til at matche de fleste tøjstile og buksetyper som fx chinos og jeans. Desuden er det bestemt værd at nævne, at du med sko fra Roveri også opnår en stor komfort, hvorfor du sagtens kan gå i dem en hel dag eller danse i dem en hel nat – uden at få ømme og trætte fødder. Den høje kvalitet og de eksklusive og slidstærke materialer sikrer desuden også, at fodtøjet har lang levetid, og med den rigtige skind- og læderbehandling kan de holde deres oprindelige, eksklusive look i meget lang tid.

Find et stort online udvalg af Roveri sko hos Axel.dk

Hos Axel.dk er vi henrykte over at have støvler og andet fodtøj fra Roveri i vores sortiment. Vi sætter nemlig en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af eksklusivt tøj, sko og tilbehør af højeste kvalitet og i et moderigtigt design. Disse krav lever Roveri efter vores mening på enhver måde op til. Derfor er det også et brand, vi holder et skarpt øje på, så vi løbende kan udvide vores sortiment med nye mesterværker fra den italienske virksomhed. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål til en vare fra Roveri, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål og komme med råd og vejledning.