MSGM

  • 0 Varer fundet

MSGM

Dette brand blev i 2010 kåret som den bedste overraskelse på modescenen af italienske Vogue – det siger ikke så lidt! MSGM designer moderne klæder med trendy detaljer, der henvender sig til fyre med hang til fashion, og som kan lide at gøre sig modemæssigt bemærket. Med tøj fra MSGM kan man udtrykke sin egen personlige stil og frigøre sig fra den til tider dikterende modes faste rammer. Deres tøj er anderledes og spændende og kan give et frisk pust til mandens garderobe. Dette italienske brand har allerede vundet mange modeinteresserede mænd og kvinders hjerter, og her på siden kan du også finde dine nye favoritter i dag. Vi opdaterer løbende siden med de nyeste items fra dette cool brand.

Street style sweatshirts fra MSGM

Det italienske brand, der blev startet i 2010 af Massimo Giorgetti, har taget street-stilen til sig, og laver konstant nyfortolkninger af uundværlige styles så som sweatshirts og T-shirts. MSGM sweatshirts kan uden at blinke betegnes som en af de mest uundværlige styles fra deres kollektion. De er cool, de er klassiske og samtidig sprængfyldt med farverige detaljer og anderledes statements. Dette brand må siges at have 100 % styr på de mønstre, tryk og kunstneriske detaljer, der gennemsyrer deres designs hver eneste sæson. Netop derfor er der mange folk i modebranchen, inklusiv os her hos Axel, der er helt vilde med dette forholdsvis nye brand på den internationale modescene, der overrasker hver eneste gang.

Blazer og jakke fra MSGM

Hos MSGM kan man i mange af deres kollektioner også se spor af college-stilen, der især ses i deres cool blazere og jakker. Eksempelvis er bomber-jakken et tilbagevendende hit på modescenen, og den har dette italienske brand også lavet flere spændende fortolkninger af. MSGM’s udprægede succes skyldes til dels den top kreative og nyskabende stab af designere, der er med til at skabe hver enkelt kollektion. Her er intet overladt til tilfældighederne – der bliver tegnet og designet til alle detaljer er helt på plads. Designernes inspiration kommer blandt andet fra livet i storbyen og fra tidens mode og trends, og også fra oplevelser i hele verden. MSGM vil gerne være nyskabende, når det kommer til mode, og det synes vi her hos Axel lykkes rigtig godt!

Italiensk mode fra MSGM

MSGM’s rødder er plantet i et af verdens største modemekkaer, nemlig Italien. Hvis der er noget, som Italien er kendt for, er det udsøgt håndværk og brug af lækre materialer, når det kommer til mode. Hos MSGM kombineres dette med inspiration fra de helt store franske haute couture modehuse som eksempelvis Yves Saint Laurent og Coco Chanel. Dette munder ud i nye spændende kvalitetsdesigns hver eneste sæson. Her på Axel.dk udvælger vi det bedste fra hver eneste kollektion og præsenterer dig for det her på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til brandet, leder efter en bestemt style eller noget helt andet. Vi forsøger altid at svare så hurtigt som muligt. Husk fri fragt ved køb for over 300 kr.!