Domrebel

  • 0 Varer fundet

DOMREBEL

Cool prints, skæve designs og spændende budskaber kendetegner T-shirts fra brandet DOMREBEL. Hos Axel finder du et godt udvalg af T-shirts fra lige netop dette brand. På mange måder adskiller Dom Rebel sig fra andre brands på markedet. De har et meget stærkt budskab, og deres formål er ikke blot at designe tøj, for at designe tøj, nej der ligger en dybere mening bag. Netop dette gør brandets univers helt unikt og spændende at lære at kende. Find inspiration til dit næste køb her på siden.

DOMREBEL og budskabet

I 2003 valgte to studerende i Montreal, at de ville begynde at designe T-shirts, som ikke blot skulle ligne det, som alle andre lavede. Det skulle være T-shirts med historie og budskab. Idémagerne hed Justin Svatina og Don Nguyen, og de havde på alle mulige måder en mission. De havde selv meget få penge på lommen, da de startede virksomheden, men det betød ikke så meget for dem. De havde en drøm, som de gik efter og satsede på tilt rods for dårlige odds. Netop dette er budskabet bag DOMREBEL; vær den du er og lev drømmene ud ligegyldig hvad du kommer fra.

T-shirts fra DOMREBEL

De to idémagere og designere bag brandet startede med at designe T-shirts med spændende og anderledes print. Folk advarede dem og sagde, at modeindustrien var et alt for svært marked at komme ind på med en lille virksomhed som DOMREBEL. De to designere trodsede dog disse formaninger og startede med at gå fra dør til dør hos modeforhandlerne i byen, for at høre om de var interesserede i deres DOMREBEL T-shirts. Og det var de! Allerede efter kort tid havde de bestillinger fra 50 af de største modeforhandlere i Canada.

Mere end blot design

Hos DOMREBEL ligger der en fantastisk historie bag designet, og budskabet er ikke til at tage fejl af. Selvom man ikke er født med en sølvske i munden, er det muligt at udleve sine drømme, og blive til lige hvad man vil, hvis man kæmper for det. Her hos Axel er vi vilde med de cool T-shirts fra DOMREBEL, der har historie og sjæl og er mere end blot design. Du kan få fingrene i tøj fra dette cool brand her, og formentlig bliver du lige så vild med deres budskaber, som vi er her hos Axel. Bestil for over 499 kr. og få fri fragt på din ordre!