Diadora Heritage

  • 0 Varer fundet

True teamspirit makes good shoes!

Diadora Heritage er sko pakket ind i ægte autenticitet og lækkerhed. Originale styles fra svundne, men ikke glemte, tider er gravet frem fra kassen, pudset af og givet en prætentiøs indpakning – stadig med sportskoens komfort som det absolutte fokus. Resultatet er en opgraderet sportssko med italiensk charme og ikke mindst en fejring af sportshistorien, hvor vi alle har vores yndlings-øjeblikke.

Diadora Heritage er en linje under hovedbrandet Diadora, der startede sine dage mellem de italienske bjerge i 1948 på ægte craftsman-manér at designe og specialisere sig i vandre- og arbejdssko. Sidenhen er sportsskoene inviteret indenfor i varmen og fået stor succes blandt de ledende sportsudøvere inden for cykling, tennis, atletik og fodbold. Sidenhen er Diadora Heritage kommet på banen; en linje, der giver rum til svundne sejre fra de største sportsatleter. Originale styles fra 70’erne og 80’erne er nu hentet frem fra gemmerne og givet et nyt retro look, der sætter nye standarder for sportskoen. Bjørn Borg vandt den første af 5 Wimbledon sejre i 1976 i et par Diadora sportssko. Denne sko er nu hentet frem og redesignet i en lækker stonewashed indpakning, skind indvendig og årstallet printet på hælen. Linjens sko har dermed både identitet og komfort.

Vi byder velkommen til en opgraderet og eksklusiv sportsko & trainers til manden, ønsker sko i verdenklasse - endda med en sportshistorie ud over det sædvanlige.