Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Dandy Street

Dandy Street
Dandy Street
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 1 Vare fundet

Trendy smykker der har erobret verden

I 2014 startede Italienske Dandy Street deres smykkeproduktion i små og ydmyge omgivelser. Sidenhen er virksomheden vokset, og de har opnået stor anerkendelse i verden. Deres passion og sans for unikke detaljer, kombineret med stort fokus på kvalitet og solidt Italiensk håndværk, har skabt virksomhedens internationale succes. Hos Axel.dk er vi vilde med dette Italienske brand. Særligt fordi smykkerne er farverige og elegante på en og samme tid. Dandy Street ligger stor vægt på at finde de rigtige materialer til produktionen, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter. De er i særdeleshed blevet kendte for deres armbånd af farvede sten, som har til hensigt at stjæle armbåndsurets plads på den stilede mands håndled. I produktionen af Dandy Street-armbånd anvendes mange forskellige halvædelsten og sølvpletterede dele i vekslende farver og former, som skaber det karakteristiske Dandy-udtryk.

Accessories til den moderne gentleman

Når det kommer til at klæde sig flot på, er det med at have de helt rigtige accessoires. Det er nemlig de små originale detaljer der kan være med til at gøre en stor forskel, når du træder ud af døren. Udvalget fra Dandy Street er svaret på din bønner. Deres smykker og tilbehør er perfekte til manden der gerne vil udstråle sin personlighed uden at gå på kompromis med stil. Målet har fra begyndelsen været at skabe smykker til den klassiske og stilbevidste gentleman med et moderne twist. Dette tankesæt er også grunden til at de har valgt navnet, Dandy, som refererer til en velklædt og moderigtig herre. Alle accessoires fra Dandy Street bæres perfekt sammen med elegant tøj, og tilføjer kant og originalitet til et klassisk outfit. Så er du på udkig efter et armbånd der giver dine looks et ekstra pift? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Find et stort udvalg af Dandy Street

Dandy Street producerer både armbånd, kæder, tørklæder samt andre accessoires i topkvalitet. Blandt vores sortiment har vi udvalgt de fedeste armbånd fra kollektionen. Du finder blandt andet blå, guld og sølv sten, som passer perfekt ind i den stilbevidste mands garderobe. Kombinér armbåndet med et klassisk jakkesæt og en farverig skjorte og sæt kulør på et kedeligt hverdagsoutfit. Vi har sørger for, at der er noget for enhver smag blandt vores udvalg her på shoppen, så klik dig igennem vores sortiment og lad dig inspirere af de mange flotte og farverige styles.

Køb Dandy Street hos Axel.dk

Uanset hvad du er på udkig efter til garderoben, så finder du det hos Axel.dk. Vi har samlet de fedeste accessoires fra Dandy Street her på shoppen til en skarp pris. Vi ønsker at tilbyde dig den bedste service, når du handler online, derfor har vi lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Det er din garanti, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i vores dygtige medarbejdere – vi står klar til at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.