Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Butterfly

  • 0 Varer fundet

En butterfly til mænd giver lige det sidste pift

Det er helt klart undervurderet at bære en butterfly. Man kan også kalde det en sløjfe, men det mest almindelig er dog butterfly. Er man enten i kjole og hvidt eller i en flot smoking, er dette bestemt en fast ingrediens, og det ved alle mænd nok godt. Bortset fra det er der ikke frygtelig mange, der bærer den ud over til disse anledninger, og det synes vi er en skam! Derfor vil vi gerne skabe mere opmærksomhed på dette moderne look ved at tilbyde dig et fantastisk udvalg af den smarte butterfly. På den måde kan du give dit outfit et ekstra pift på en moderne og stilet måde, og skal du køre stilen helt ud, kan du matche med en lommeklud. Lad os kalde det lidt ekstra krydderi - det kan folkene på de moderne catwalks endda skrive under på. Så tag chancen og skil dig lidt ud fra mængden. 

Historie fra d. 17. århundrede - butterfly til mænd

Tilbage i det 17. århundrede var det faktisk de kroatiske lejesoldater, der bar en form for tørklæder under den Preussiske Krig, og det gjorde de for at holde skjorteåbningen åben. Derfor kan man - hvilket de færreste nok ved - datere en butterfly til mænd helt tilbage til dette århundrede. Senere hen blev dette udtryk for en klassisk og elegant beklædning efter, at man i det 18. og 19. århundrede tog denne stil til sig i den franske overklasse. Tænk, at en så gammel stil stadig kan være super moderne i dag! Det er nemlig langt fra kun overklassen, som selvfølgelig altid går klædt i det fineste puds, der går med en butterfly. Det er nemlig en større del af befolkningen, fordi den netop kan kombineres med både det afslappede og det mere stilet look.

Gør et butterfly køb og få en god stil

Når du bærer en butterfly, får du ikke bare god stil. Du får rigtig god stil. I dag ser man faktisk også, at den bruges til rigtig mange forskellige events, og derfor er udvalget også blevet større med tiden. Før i tiden kunne du næsten kun finde den i en klassisk, sort farve. I dag er du så heldig, at de forskellige designere kan tilbyde dig en butterfly i næsten alle farver og mønstre. Der er mørke og lyse farver, mønstre som tern, striber og meget mere, og så kan du tilmed få den i forskellige faconer, hvis du vil være knap så traditionel. Du kan nemlig få dem med forskellig størrelse ”vinger”, så du har flere valgmuligheder, end det måske er overskueligt.

Køb butterfly til mænd online hos Axel.dk

Hos Axel sætter vi stor pris på design og kvalitet, og vi har håndplukket det bedste modetøj fra førende designer verden over. Du kan finde produkter fra uendeligt mange designer-mærker hos os, som f.eks. Paul Smith og Portia. Kom forbi en af vores butikker og se, om en butterfly er det, du står og mangler. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig og rådgive dig om de nyeste trends.