Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-3 hverdage
Altid 14 dages returret

Portia

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos AXEL
  • 0 Varer fundet

Portia selvbinder butterfly og slips

Hvad er den vigtigste accessory i en moderne mands klædeskab? En Portia selvbinder butterfly. Når man tænker over det, er det bare en lille accessory, men det gør den helt store forskel på dit look. Med en Portia selvbinder butterfly kan du fuldende dit look både til hverdag og til fest. Portia er en gammel slipsefabrik, så der er ikke tvivl om, at der ligger stor erfaring bag produkterne fra brandet. Brandet har været med til at skabe mode og nye trends blandt mænd igennem mange år. Til moden i dag er det blevet mere populært for den moderne mand at klæde sig stilrent både til hverdag og fest, og her passer en Portia selvbinder butterfly perfekt ind.

Perfekt til den morderne mand

Portia blev grundlagt tilbage i 1924 i Sverige af Konrad Åkesson, og siden da er virksomheden gået gennem generationer og bliver i dag eget af Konrad Åkessons børnebørn. Som man ofte ser ved familieejede virksomheder, så har de stolte traditioner, som de bliver ved med at bruge. Virksomhedens store succes bunder dog i den skarpe evne til at lave en kombination af traditioner, moderne teknologi og stort kendskab til håndværket bag produkterne. Foruden moderne teknologi ligger der en stor passion for tekstiler og håndværket bag Portia selvbinder butterfly og slips.

Smart design med Portia

En Portia selvbinder butterfly har altid et fint og veludført mønster, som også er med til at gøre produkterne populære. Brandet får lavet deres mønstre på væve-fabrikker rundt omkring i Europa, så de er sikre på den høje kvalitet. Selvom mønstrene laves i andre lande, falder designet stadig i stil med looket hos den moderne skandinaviske mand. I sortimentet af selvbinder butterflys og slips finder du både de helt klassiske, ensfarvede produkter, som passer fint til hverdagslooket, og du finder også designs, der er mere spraglede og passer til det eksklusive looks, som får dig til at skille dig ud fra mængden.

Køb Portia slips og selvbinder butterfly hos Axel

Vi går meget om i små detaljer hos Axel, da det er detaljerne, der gør dit look fuldendt. Vi er vilde med Portia selvbinder butterfly, fordi det er et meget simpelt produkt, som let giver dit look det sidste pift. Vi har altid et godt udvalg af både slips og selvbinder butterflys i mange fede farver og designs, så du kan med garanti finde noget, der passer til din smag. Vi sørger altid for at holde os opdateret på moden, og vi har derfor altid de nyeste produkter på lager. Axel har alt, hvad den moderne mand skal bruge, både smarte jeans og bukser, skjorte, trøjer og fede accessories. Har du brug for enten råd eller vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, der altid står klar til at hjælpe.